Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Exclusieve wijnworkshop in De Librije

Reageer snel want er is maar plaats voor 32 deelnemers!  Op 8 december 2016 geven Astrid Joosten en Therese Boer in De Librije in Zwolle exclusief voor Nouveau-lezers een wijnworkshop. Astrid Joosten: “We houden het bewust compact, zodat er ruimte is voor vragen en uitleg. Therese en ik doen alle...

Exclusieve wijnworkshop in De Librije

Reageer snel want er is maar plaats voor 32 deelnemers! 

Op 8 december 2016 geven Astrid Joosten en Therese Boer in De Librije in Zwolle exclusief voor Nouveau-lezers een wijnworkshop.

Astrid Joosten: “We houden het bewust compact, zodat er ruimte is voor vragen en uitleg. Therese en ik doen alles zelf en een kleine groep maakt persoonlijk contact veel beter mogelijk.

Tijdens de workshop draait het om proeven met uitleg. Welke wijn past bij welk gerecht en hoe bepaal je zelf die keuze? Hoe wordt wijn eigenlijk gemaakt, waarom kan ik rode wijn wel een aantal jaren bewaren en witte niet? Hoe zit dat met rosé en op welke temperatuur kan ik wijnen het beste schenken?”

Er valt niet alleen te genieten van heerlijke wijnen, maar ook van verrukkelijke bijpassende hapjes van top-chef Jonnie Boer.

Waar: Restaurant De Librije – Spinhuisplein 1, Zwolle

Wanneer: 8 december om 13.30 (tot +- 16.00 uur)

Wat: Wijnen proeven met uitleg en heerlijke hapjes

Prijs: €75,- p.p.

Reserveren: u kunt zich aanmelden via: info@astridentherese.nl

De Librije