EXCELLENT Wonen & Leven Beurs
Excellent
Excellent

Het mooiste woonevenement van 26 mei t/m 29 mei in Maastricht

MECC Maastricht wordt omgetoverd in een omgeving voor liefhebbers van exclusief wonen, de EXCELLENT Beurs. Complete designwoningen, ontworpen door internationale designers ingericht door diverse specialisten uit de woonwereld.

Daarnaast een luxe aanbod van horloges en juwelen en inspirerende kunst.
Specialisten op het gebied van Second Homes en en fraaie auto’s zullen je vier dagen in vervoering brengen op EXCELLENT Maastricht.

Exposanten

De interieurarchitecten Eric Kant en Bart van Wijk tonen fraaie designwoningen
De exlusieve openhaarden van Boley
Het familiebedrijf Gassan Diamonds. Het bedrijf houdt zich bezig met het slijpen van diamant, de groothandel en de detailhandel van losse en gezette diamanten, diamanten en gouden juwelen en horloges.

Maastricht

De parel van het Zuiden, een trotse stad met het bekende Vrijthof, de heerlijke
winkelstraatjes en de vele barretjes en restaurants. Gelegen aan de Maas, maar ook aan de Belgische grens. Een stad die past bij het merk EXCELLENT.

Informatie

Donderdag 26 mei 19.00 - 24.00 uur
Vrijdag 27 mei 13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 28 mei 13.00 - 19.00 uur
Zondag 29 mei 11.00 - 19.00 uur

www.excellentmaastricht.nl

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier