Etihad Airways, officiële partner van de New York Fashion Week,

Etihad
Etihad

viert de twintigste verjaardag van Jimmy Choo met evenementen op JFK, de internationale luchthaven van New York, en in New York zelf. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten heeft de partnership met het merk aangekondigd om zo haar engagement met de internationale modewereld te vergroten.

Voor de gelegenheid werd een A380 in de kleuren van de New York Fashion Week door topmodel Amber Valetta ingehuldigd op JFK. Hoogtepunten van het evenement onder de onthulling van de 20e verjaardag was de campagne video van het merk en een live muzikaal optreden van Mary J. Blige.

“Jimmy Choo is al twintig jaar een trendsetter, gebaseerd op pure luxe. Het is daarom passend dat Ethihad Airways in samenwerking is getreden met het iconische merk, dat soortgelijke ambities deelt: om het ultieme te bieden in elegantie, verfijning en comfort”, zegt Patrick Pierce, Vice President van de sponsoring. “Onze ambitie is om de eerste keuze qua luchtvaartmaatschappij te worden voor de wereldwijde modeliefhebbers. Onze samenwerking met Jimmy Choo fungeert als een natuurlijke uitbreiding, in het bijzonder tijdens de New York Fashion Week”, voegde Pierce toe.

Etihad
Etihad

Op de catwalk host Etihad Airways een VIP lounge bij Skylight bij Moynihan Station, één van de belangrijkste locaties van de New York Fashion Week. De lounge beschikt over een overzichtstentoonstelling van de 20 meest iconische Jimmy Choo schoenen uit de afgelopen 20 jaar. Samen met world-class cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij, zal de lounge fungeren als een hun voor Ethad Airways handtekening gastvrijheid.

De viering van de twintigste verjaardag van het merk Jimmy Choo wordt verdergezet tijdens de komende Fashion Weeks in Londen en Abu Dhabi.

Etihad Airways in Nederland

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika.

Bewaren

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier