Etihad Airways, officiële partner van de New York Fashion Week,

More content below the advertising
Etihad

viert de twintigste verjaardag van Jimmy Choo met evenementen op JFK, de internationale luchthaven van New York, en in New York zelf. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten heeft de partnership met het merk aangekondigd om zo haar engagement met de internationale modewereld te vergroten.

Voor de gelegenheid werd een A380 in de kleuren van de New York Fashion Week door topmodel Amber Valetta ingehuldigd op JFK. Hoogtepunten van het evenement onder de onthulling van de 20e verjaardag was de campagne video van het merk en een live muzikaal optreden van Mary J. Blige.

“Jimmy Choo is al twintig jaar een trendsetter, gebaseerd op pure luxe. Het is daarom passend dat Ethihad Airways in samenwerking is getreden met het iconische merk, dat soortgelijke ambities deelt: om het ultieme te bieden in elegantie, verfijning en comfort”, zegt Patrick Pierce, Vice President van de sponsoring. “Onze ambitie is om de eerste keuze qua luchtvaartmaatschappij te worden voor de wereldwijde modeliefhebbers. Onze samenwerking met Jimmy Choo fungeert als een natuurlijke uitbreiding, in het bijzonder tijdens de New York Fashion Week”, voegde Pierce toe.

Etihad

Op de catwalk host Etihad Airways een VIP lounge bij Skylight bij Moynihan Station, één van de belangrijkste locaties van de New York Fashion Week. De lounge beschikt over een overzichtstentoonstelling van de 20 meest iconische Jimmy Choo schoenen uit de afgelopen 20 jaar. Samen met world-class cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij, zal de lounge fungeren als een hun voor Ethad Airways handtekening gastvrijheid.

De viering van de twintigste verjaardag van het merk Jimmy Choo wordt verdergezet tijdens de komende Fashion Weeks in Londen en Abu Dhabi.

Etihad Airways in Nederland

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika.

Bewaren

Weet je nog, die heerlijke romantische komedie waarin Julia Roberts verliefd is op haar beste vriend, die op zijn beurt dolverliefd is op zijn verloofde (Cameron Diaz). Julia en haar heerlijke gay-sidekick proberen een stokje te steken voor die ceremonie...

Dit was de filmposter en zo zagen de acteurs eruit.

More content below the advertising

Het happy couple gespeeld door Cameron Diaz en Dermot Mulrony.

En het vileine tweetal die de boel proberen te verstieren: Julia Roberts en Rupert Everett

Voor Entertainment Weekly werd de cast na 22 jaar (auw) weer herenigd en dat levert leuke plaatjes op. Gelukkig is fotograaf Ruven Afanador de rotste niet en deelde hij er een paar.

Hij begint met een behind the scenes...

En hier komen de acteurs in beeld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

Hier het suikerzoete viertal!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

En de uiteindelijke cover:

Zo goed gelukt! We hebben spontaan zin om de film weer eens te kijken!

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het lijkt nog de dág van gisteren dat we voor het eerst kennismaakten met Katja Schuurman in haar rol van Jessica in Goede Tijden Slechte Tijden. Houd je vast, dat was 1994. Katja was toen 19! Vandaag blaast deze prachtige powervrouw 44 kaarsjes uit. We vroegen haar naar 

Welke reis is je zelf het meest bijgebleven en waarom?

More content below the advertising

Curaçao, omdat mijn moeder daar vandaan komt en we vroeger eens in de paar jaar mijn opa en oma daar opzochten. Andere jaren gingen we naar Frankrijk of Spanje, dus op Curaçao ging er een nieuwe wereld voor me open. Die van bbq-en op het strand, met een jeep crossen langs reuzecactussen en de wilde zee bij Boca Tabla, en uren luieren op de porch.

Op welke plek, voel je je het meest gelukkig?

In de natuur. Het liefst zonnig en ruig. De zee maakt me het meest gelukkig. Een van mijn lievelingslanden is dan ook Costa Rica; brede woeste stranden direct grenzend aan een prachtig regenwoud en dan te paard!

Jij en Freek hebben ook veel mooie reizen en herinneringen samen, stel je zou een print ontwerpen die een herinnering van één van jullie reizen omschrijft, hoe ziet dit eruit en kun je er iets over vertellen?

Als ik de herinneringen van Freek en mij in een print zou vertalen, zou deze stoer zijn met een gevoel van rust. Freek en ik nemen prachtige herinneringen mee van onze reizen – deze zijn avontuurlijk in combinatie met een gevoel van rust en vrijheid.

Dit zou ik ook in de blouse vertalen. Met hem voelt het echt alsof we samen de wereld aan kunnen.

Of een print met lekker eten erop, wie wil dat nou niet!

Wat is het beste kledingadvies wat je van je moeder hebt ontvangen en geef je Sammie ook wellicht mee?

Laat je niet teveel leiden door mode, maar draag wat bij je past en waarin je je fijn en dus sterk en gelukkig voelt.

Katja presenteert vandaag, op haar verjaardag haar eerste kledinglijn: POM by Katja.

Dus dubbel gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in