Etihad Airways, officiële partner van de New York Fashion Week,

Etihad

viert de twintigste verjaardag van Jimmy Choo met evenementen op JFK, de internationale luchthaven van New York, en in New York zelf. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten heeft de partnership met het merk aangekondigd om zo haar engagement met de internationale modewereld te vergroten.

Voor de gelegenheid werd een A380 in de kleuren van de New York Fashion Week door topmodel Amber Valetta ingehuldigd op JFK. Hoogtepunten van het evenement onder de onthulling van de 20e verjaardag was de campagne video van het merk en een live muzikaal optreden van Mary J. Blige.

“Jimmy Choo is al twintig jaar een trendsetter, gebaseerd op pure luxe. Het is daarom passend dat Ethihad Airways in samenwerking is getreden met het iconische merk, dat soortgelijke ambities deelt: om het ultieme te bieden in elegantie, verfijning en comfort”, zegt Patrick Pierce, Vice President van de sponsoring. “Onze ambitie is om de eerste keuze qua luchtvaartmaatschappij te worden voor de wereldwijde modeliefhebbers. Onze samenwerking met Jimmy Choo fungeert als een natuurlijke uitbreiding, in het bijzonder tijdens de New York Fashion Week”, voegde Pierce toe.

Etihad

Op de catwalk host Etihad Airways een VIP lounge bij Skylight bij Moynihan Station, één van de belangrijkste locaties van de New York Fashion Week. De lounge beschikt over een overzichtstentoonstelling van de 20 meest iconische Jimmy Choo schoenen uit de afgelopen 20 jaar. Samen met world-class cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij, zal de lounge fungeren als een hun voor Ethad Airways handtekening gastvrijheid.

De viering van de twintigste verjaardag van het merk Jimmy Choo wordt verdergezet tijdens de komende Fashion Weeks in Londen en Abu Dhabi.

Etihad Airways in Nederland

Vanuit Amsterdam biedt Etihad Airways twee vluchten per dag aan naar thuisbasis Abu Dhabi. Vanuit die hub vliegt de maatschappij naar 117 bestaande of aangekondigde bestemmingen voor passagiers en vrachtvervoer in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika.

Bewaren

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in