De King of Rock heeft nog steeds, decennium na decennium, een grote invloed in de popcultuur. Ook zijn looks zijn onvergetelijk en ... dat blijft ook zo. Zijn getalenteerde kleindochter, een 27-jarige actrice en model, staat nu in de schijnwerpers en lijkt precies op haar opa. Ontmoet Riley Keough.

Eigen pad
De dochter van Lisa Marie-Presley en Danny Keough heeft al een grootse carrière op haar naam staan. Op haar veertiende begon zij model te staan voor onder andere Christian Dior, Dolce & Gabbana en ze stond ook voor de camera's van Victoria's Secret. De veelzijdige knapperd heeft ook acteertalent. Zo was zij afgelopen zondagavond genomineerd voor Best Performance voor haar rol in de dramafilm The Girlfriend Experience.

Riley Keough en haar man Ben Smith-Petersen tijdens de prèmiere van Mad Max
Riley Keough en haar man Ben Smith-Petersen tijdens de prèmiere van Mad Max

Prachtige genen
Riley lijkt sprekend op haar iconische opa. Dezelfde flirtende ogen, mysterieuze lach en dan hebben we het nog niet gehad over hun haarlijn. Als kind leek zij meer op haar moeder Lisa, die weer een mengeling is van de King en Priscilla.

King of Pop
Ook Michael Jackson was als familie voor Riley. Sinds haar vijfde was de King of Pop haar stiefvader en bracht ze haar jeugd door op zijn Neverland Ranch. “Hij bracht me vaak naar school."

Riley (links) met Michael en haar jongere broertje Benjamin
Riley (links) met Michael en haar jongere broertje Benjamin

"Ik ben de chaos in mijn leven door alle celebrity's wel gewend”, aldus Riley, die haar opa helaas niet levend heeft meegemaakt.

LEES OOK: Prachtig! Zo ziet de kleindochter van Jackie Kennedy eruit