En er is zelfs een dertiende sterrenbeeld bijgekomen.

Komen de maandhoroscopen niet meer overeen met de gebeurtenissen in uw leven? Dat zou kunnen kloppen, want er is een nieuwe indeling van onze horoscopen opgedoken.

Het is inmiddels meer dan 2000 jaar geleden dat astrologen voor het eerst de sterrenbeelden in kaart brachten. De oude Grieken hebben toen aan de hand van de stand van de zon en de dag waarop u geboren bent de horoscopen bepaald. De aarde wordt beïnvloed door de zwaartekracht van de maan en de zon, waardoor de indeling van de horoscopen nu veranderd kunnen zijn zegt ruimtevaartorganisatie NASA. Naast het feit dat u hoogstwaarschijnlijk -86% van de mensen op aarde- niet meer het sterrenbeeld heeft dat u altijd dacht te hebben, kunt u zelfs een nieuw sterrenbeeld hebben: de slangendrager.

Dit is de ‘nieuwe’ indeling van de sterrenbeelden:
20 januari tot 16 februari: Steenbok
16 februari tot 11 maart: Waterman
11 maart tot 18 april: Vissen
18 april tot 13 mei: Ram
13 mei tot 21 juni: Stier
21 juni tot 20 juli: Tweeling
20 juli tot 10 augustus: Kreeft
10 augustus tot 16 september: Leeuw
16 september tot 30 oktober: Maagd
30 oktober tot 23 november: Weegschaal
23 november tot 29 november: Schorpioen
29 november tot 17 december: Slangendrager
17 december tot 20 januari: Boogschutter

Bent u een slangendrager? Dan zijn dit de eigenschappen, volgens de sterren:

  • Zoekt naar vrede en harmonie
  • Poëtisch en vindingrijk
  • Zoekt naar hogere educatie en wijsheid
  • Intuïtief
  • Heeft geheime vijanden in zijn eigen familie of goede bekenden
  • Zet hoog in
  • Houdt van felle kleuren
  • Ontvangt gunsten van autoriteit
  • Trekt geluk aan voor zichzelf en voor de mensen om zich heen

Bron: Crimedocs

 

Bewaren

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in