In september 2016 lanceert Pink Ribbon alweer voor het 10e jaar de Pink Ribbon Armband. Een deel van de opbrengst van dit inmiddels iconische item gaat naar borstkankeronderzoek. Dit jaar is het ontwerp gekomen op een ingetogen design die bestaat uit verschillende losse armbandjes. Deze kunt u individueel of samen dragen. De herfstige kleuren worden opgefleurd met een roze accent, die subtiel verwijst naar het goede doel Pink Ribbon.

Koop de Pink Ribbon Armband & steun borstkankeronderzoek

Pink Ribbon
Pink Ribbon

Door deze armband te kopen, steunt u borstkankeronderzoek en laat u dit zien. Met deze modestatement kunt u dus uw omgeving inspireren! De Pink Ribbon Armband 2016 kost € 9,99. Hiervan wordt € 4,26 gedoneerd aan Pink Ribbon ter financiering van borstkankeronderzoek. De Pink Ribbon Armband 2016 wordt verkocht vanaf 26 september t/m 31 december 2016.

Stichting Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Op dat vlak is nog veel te winnen en daar is veel geld voor nodig.

Verkooppunten

De armband wordt verkocht op www.pinkribbon.nl/shop. Ook gaan o.a. Bruna, C&A, DA Drogist, Dio en Shoeby de armband verkopen. Meer informatie over alle verkooppunten vind je vanaf september op www.pinkribbon.nl/armband.


Pink Ribbon
Pink Ribbon

Borstkanker treft 1 op de 7 vrouwen

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat waren afgelopen jaar meer dan 17.000 diagnoses. In ons land overlijden er dagelijks nog steeds 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Bij vrouwen tussen de 35 en 55 jaar is het zelfs doodsoorzaak nummer 1. Het aantal mensen dat borstkanker krijgt, blijft de komende jaren stijgen. Dankzij een betere diagnose en betere behandelingen stijgen gelukkig ook de overlevingskansen jaarlijks met één procent. Meer diagnoses en hogere overlevingskansen betekenen ook dat de groep mensen die moet leven met de gevolgen van de ziekte toeneemt. In Nederland zijn er meer dan 150.000 mensen die leven met de (vaak blijvende) gevolgen van borstkanker.

OverLeven met borstkanker. Onderzoek helpt!

Hoewel borstkanker zich niet beperkt tot een maand per jaar is oktober internationaal uitgeroepen tot borstkankermaand. In deze periode lanceert Pink Ribbon niet alleen de armband maar ook een communicatiecampagne. Het thema van de campagne is dit jaar: OverLeven. Want ook als je de ziekte overleeft, heeft borstkanker vaak zeer ingrijpende en blijvende gevolgen zoals hart- en vaatziekten, het moeten accepteren van een lichaam zonder borst(en) en onvruchtbaarheid door de chemo- en hormoontherapie. Door de Pink Ribbon Armband te kopen, steunt u borstkankeronderzoek.

 

Fotografie: Rene Bosch en Roy Beusker

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier