Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DE OK-VROUW: HALINA REIJN

Op tweede pinksterdag bij De Wereld Draait Door de documentaire 'De OK-vrouw' over Halina Reijn. Halina is veertig, ongewenst kinderloos en alleen. In haar omgeving wordt niet begrepen waarom ze af en toe verdrietig is. Ze heeft toch alles? Slim, mooi, veel vrienden en een glansrijke carrière. Ma...

DE OK-VROUW: HALINA REIJN
Reijn

Op tweede pinksterdag bij De Wereld Draait Door de documentaire 'De OK-vrouw' over Halina Reijn. Halina is veertig, ongewenst kinderloos en alleen. In haar omgeving wordt niet begrepen waarom ze af en toe verdrietig is. Ze heeft toch alles? Slim, mooi, veel vrienden en een glansrijke carrière. Maar ze is nog steeds alleen, een gezin stichten daar is een man voor nodig. En ze voelt de maatschappelijke druk, want een vrouw is pas compleet als ze een gezin heeft. Halina gaat op zoek naar antwoorden op haar vragen, hoe graag wil ik een kind, wat moet ik opgeven voor een kind en ben ik nu gelukkig. Regisseur Gülşah Doğan volgt Halina op haar zoektocht.

Halina Reijn

Is een Nederlandse actrice en schrijfster. Geboren in Amsterdam maar opgegroeid in Wildervank (Groningen). Ze studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht.
Ze heeft gespeeld in diverse films (De Eetclub, Zwartboek) en tv- series (Jeuk, Bagels & Bubbels).

Uitzending

Maandag 16 mei om 19.00 uur bij de VARA op NPO1

www.halinareijn.nl