Reijn
Reijn

Op tweede pinksterdag bij De Wereld Draait Door de documentaire 'De OK-vrouw' over Halina Reijn. Halina is veertig, ongewenst kinderloos en alleen. In haar omgeving wordt niet begrepen waarom ze af en toe verdrietig is. Ze heeft toch alles? Slim, mooi, veel vrienden en een glansrijke carrière. Maar ze is nog steeds alleen, een gezin stichten daar is een man voor nodig. En ze voelt de maatschappelijke druk, want een vrouw is pas compleet als ze een gezin heeft. Halina gaat op zoek naar antwoorden op haar vragen, hoe graag wil ik een kind, wat moet ik opgeven voor een kind en ben ik nu gelukkig. Regisseur Gülşah Doğan volgt Halina op haar zoektocht.

Halina Reijn

Is een Nederlandse actrice en schrijfster. Geboren in Amsterdam maar opgegroeid in Wildervank (Groningen). Ze studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht.
Ze heeft gespeeld in diverse films (De Eetclub, Zwartboek) en tv- series (Jeuk, Bagels & Bubbels).

Uitzending

Maandag 16 mei om 19.00 uur bij de VARA op NPO1

www.halinareijn.nl

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier