Laatst zaten we met de redactie in een fijn restaurant in Keulen. We namen afscheid van Marja, onze formidabele chef mode die eruitziet als een vlotte vijftiger, maar nu toch echt gaat genieten van haar prepensioen. “Hoe doe je dat eigenlijk?” vroegen we haar. “Zo fit en fris door het leven gaan?”

Marja verklapte dat het niet alleen het gebruik van goede crèmes is, maar dat ze ook van de zelfgebakken kroepoek van man Wout een twinkel in de ogen krijgt. Prompt volgde er een redactierondje waarbij iedereen haar ultieme anti-agingtips deelde. Van het dragen van een nachtbeha (“de boel stevig en strak houden”) tot het slikken van ‘haarpillen’. Maar ook en vooral: lachen, voortgaan, en jezelf blijven ontwikkelen. No matter what age. Daarom in dit nummer 25 pagina's met Ageless Beauty.

Onder andere in het nieuwe nummer:

* De uitslag van de grote enquête die Nouveau hield over cosmetische ingrepen - lees de opmerkelijke resultaten.

* Maria Goos ontmoet Loes Luca: “Ik was niet de knapste van de klas, maar ik wist me wel geliefd te maken bij de mannen.”

* Toen acteur Han Oldigs het podium opklom was Ellen Pieterse meteen gebiologeerd: die hoort bij mij, dacht ze. Acht jaar later kwamen ze elkaar weer tegen en hebben elkaar nooit meer losgelaten. "Veiligheid, een soort familiegevoel. Dat heb ik bij al die andere mannen gemist."

* De beste Age-less beauty-tips van Leco van Zadelhoff.

* De vrouwen in het leven van acteur, zanger en docent Jim de Groot.

* Het persoonlijke verhaal van Rita over haar ziekte. Ze is verlamd door het locked-in-syndroom.

* Een indrukwekkend reisverslag over Taiwan, open-minded en nog niet opgeslokt door het massatoerisme, met de mooiste foto's.

* Briljant familieverhaal: het leven van de juweliersfamilie Gassan.

En natuurlijk de laatste modetips en de beautytrends voor deze lente.

Heel veel leesplezier!

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Social Media is dé plek waar je een kijkje achter de schermen krijgt van bekende deuren. En Vaderdag gaf vandaag de aftrap voor een stortvloed aan lieve vaderdagboodschappen. We pikten er een paar voor je uit.

1. Gisele Bündchen zet haar man Tom Brady in het zonnetje.

2. En Goldie Hawn plaatste deze lieve foto samen met haar partner Kurt Russel (we hopen wel dat dit tijdens een wijnproeverij was ofzo ;-))

 

Here’s to the best daddy and GRAND daddy!! Xxx ❤️❤️. Happy Father’s Day to all

Een bericht gedeeld door Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) op

3. Doutzen deelde dit mooie plaatje van manlief Sunnery James en de kids.

4. Tyra Banks geeft haar vader deze dikke digitale vaderdagkus.

5. Bindi Sue Irwin plaatste deze mooie oude foto met haar overleden vader Steve.

 

I miss you. ❤️

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin) op

6. En Gordon Ramsay spoort zijn dochter aan maar snel een vaderdagontbijtje te maken.

7. En Justin Timberlake is helemaal in de wolken met zijn kleine.

8. David Beckham kreeg van zijn vrouw Victoria déze leuke vaderdagfelicitatie.

 

I think they love him 😘x Truly the best daddy @davidbeckham x missing u @brooklynbeckham x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

En van hém was ook die gezellige ontbijttafel:

Beeld: Instagram.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in