Laatst zaten we met de redactie in een fijn restaurant in Keulen. We namen afscheid van Marja, onze formidabele chef mode die eruitziet als een vlotte vijftiger, maar nu toch echt gaat genieten van haar prepensioen. “Hoe doe je dat eigenlijk?” vroegen we haar. “Zo fit en fris door het leven gaan?”

Marja verklapte dat het niet alleen het gebruik van goede crèmes is, maar dat ze ook van de zelfgebakken kroepoek van man Wout een twinkel in de ogen krijgt. Prompt volgde er een redactierondje waarbij iedereen haar ultieme anti-agingtips deelde. Van het dragen van een nachtbeha (“de boel stevig en strak houden”) tot het slikken van ‘haarpillen’. Maar ook en vooral: lachen, voortgaan, en jezelf blijven ontwikkelen. No matter what age. Daarom in dit nummer 25 pagina's met Ageless Beauty.

Onder andere in het nieuwe nummer:

* De uitslag van de grote enquête die Nouveau hield over cosmetische ingrepen - lees de opmerkelijke resultaten.

* Maria Goos ontmoet Loes Luca: “Ik was niet de knapste van de klas, maar ik wist me wel geliefd te maken bij de mannen.”

* Toen acteur Han Oldigs het podium opklom was Ellen Pieterse meteen gebiologeerd: die hoort bij mij, dacht ze. Acht jaar later kwamen ze elkaar weer tegen en hebben elkaar nooit meer losgelaten. "Veiligheid, een soort familiegevoel. Dat heb ik bij al die andere mannen gemist."

* De beste Age-less beauty-tips van Leco van Zadelhoff.

* De vrouwen in het leven van acteur, zanger en docent Jim de Groot.

* Het persoonlijke verhaal van Rita over haar ziekte. Ze is verlamd door het locked-in-syndroom.

* Een indrukwekkend reisverslag over Taiwan, open-minded en nog niet opgeslokt door het massatoerisme, met de mooiste foto's.

* Briljant familieverhaal: het leven van de juweliersfamilie Gassan.

En natuurlijk de laatste modetips en de beautytrends voor deze lente.

Heel veel leesplezier!

RTL Boulevard gezien? Daarin zag je dat Daphne Deckers het éérste exemplaar kreeg overhandigd van de nieuwe Nouveau. En er was taart natuurlijk, want Daphne is een kakelverse vijftiger sinds ze dit weekend Sarah zag. 

Het nieuwe gezicht van 50+

‘Hoe is het mogelijk dat de grootste bevolkingsgroep van Nederland zo goed als onzichtbaar is?’ vraagt Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zich verwonderd af.

‘Vijftigplussers vormen een enorm invloedrijke groep en staan middenin het leven. In onze nieuwe AGELESS-editie krijgen ze een gezicht én de eer die hun toekomt.’

Gouden generatie

De vrouw die deze lichting het best vertegenwoordigt, is Daphne Deckers: ‘De verpersoonlijking van fit, sprankelend en inhoud met esprit. Op 10 november werd ze zelf vijftig jaar, als cadeau geven we haar de vrije hand als gasthoofdredacteur van de AGELESS-editie.’

In het blad laat Daphne zien dat de vijftiger van nu in niets lijkt op haar ouders op die leeftijd. Ze hebben veel aandacht voor gezond zijn en blijven, maken individualistische keuzes, ze gaan prat op uiterlijke verzorging en een eigen stijl, ze combineren werk, gezin en relaties met de nodige verplichtingen en ze gaan gemiddeld nog zeker dertig jaar mee.

Interview met Prinses Laurentien

Daphne gaat in gesprek met prinses Laurentien over hun gouden generatie, daarnaast komen in de AGELESS-editie bekende zestigers, zeventigers en tachtigers aan het woord over ‘jezelf leeftijdloos voelen’.

‘Ik ga proberen de komende vijftig jaar nieuwsgierig te blijven. Niet denken dat je het allemaal wel weet, er is altijd iets nieuws te leren.’

Relatiegeheimen met Richard

Ook bijzonder, Daphne verleidde haar man Richard Krajicek tot een bijzonder dubbelinterview in Nouveau's relatiegeheimen.

De nieuwste Nouveau ligt morgen al bij de abonnees op de mat. Wil je er voortaan ook als eerste bij zijn? Abonneer je dan hier

Vanaf donderdag ligt de Nouveau met Daphne Deckers als gasthoofdredacteur in de winkel. Komt dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vandaag werd de allernieuwste Nouveau, met op de cover gasthoofdredacteur Daphne Deckers, officieel overhandigd aan deze ravissante vijftiger. Kijk vanavond om 18:30 naar RTL Boulevard!

Hoofdredacteur Claudia presenteerde een feestelijke taart met daarop de cover van Daphne die dit weekend 50 werd.

In RTL Boulevard vertelt ze vanavond álles over 50 worden, haar verjaardagsfeest, het bijzondere cadeau van Richard en het optreden van dochter Emma.

Natúúrlijk doet Daphne ook, letterlijk, een boekje open over deze speciale Nouveau waarin ze onder andere haar relatiegeheimen met Richard deelt, de mode showt en een uitzonderlijk gesprek heeft met generatiegenote Prinses Laurentien.

Kijken dus, vanavond, om 18:30, RTL 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in