De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag weer in de winkel, boordevol interessante artikelen: van openhartige interviews tot ageless beauty-adviezen, de laatste modetips én een heel fijne reisaanbieding. 

Onder andere in het nieuwe nummer:

  • Maria Goos ontmoet Hadywich Minis: ‘Ik ben net veertig geworden, dat is even zoeken, hoor’
  • Wat gebeurde er toen actrice Elle van Rijn en IBM-topman Nicola Villa elkaar voor het eerst ontmoetten? Ze hadden een beetje een valse start. Elle die op het laatste moment de afspraak veranderde, Nicola die aankwam in het restaurant waar geen Elle te vinden was. Maar goed, daar kwam ze dan toch, te laat en merkbaar gestrest. Maar uiteindelijk is alles goedgekomen.
  • Het openhartige verhaal van Erica. Ruim een jaar geleden raakte haar man zijn baan kwijt. Hij schaamt zich daar zó voor, dat hij Erica dwingt zijn werkloosheid geheim te houden, zelfs voor hun kinderen. 
  • Acteur/producent Rick Engelkes over zes belangrijke vrouwen in zijn leven. 
  • Reisverhaal over Malta & Gozo met een lezersaanbieding. 
  • Deze maand in Wies goes Ageless: AGE’s in je lichaam én in je eten
  • Zomercolumn van Isa Hoes en Medina Schuurman
  • En natuurlijk de laatste modetips en de beautytrends.

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!