In de wereld van steenrijke bridezilla's is het een kwestie van baas boven baas zijn. Vielen wij laatst al achterover van de Nigeriaanse bruiloft van 5 miljoen, deze week doet de Russische Lolita Osmanova daar een schepje van 5 miljoen bovenop. Zij huurde voor haar bruiloft het iconische Dolby Theater af. Precies, het beroemde theater waar ook de Oscars ieder worden uitgereikt.

Lees ook: Een bruiloft van 5 miljoen? Die ziet er zo uit

Lolita en haar kersverse man Gaspar Avdolyan komen uit twee van de rijkste families van Rusland. Zij is dochter van tycoon Eldar Osmanov, hij is zoon van miljonair zakenman Albert Avdolyan. Logisch dat je dan niet 'zomaar' een bruiloft viert. 

Voor al hun genodigden huurden ze daarom het Dolby Theater af en zorgden ze ervoor dat hun gasten als sterren werden ontvangen. Bloemen en kaarsen waren aanwezig in overvloed en overal stonden extravagante, metershoge tafelstukken. 

De bruid zelf droeg een off-shoulder trouwjurk, ontworpen door de Libanese designer Zuhair Murad. Bezaaid met kralen, juwelen en een bloemenpatroon doet het ons een beetje denken aan een kroonkostuum uit Game of Throne. De jurk, inclusief lange sleep en sluier, is dan ook geïnspireerd op de jaren 1940. 

Naar verluidt is voor de bloemen alleen al zo'n $500.00,00 betaald. Maar gezien het feit dat zowel Lady Gaga als Jason Derulo - begeleid door symfonieorkest - tijdens de trouwceremonie hebben opgetreden, vermoeden wij dat het totale prijskaartje rond de 10 miljoen euro ligt...

 

A post shared by Loree Rodkin (@loreerodkin) on

 

A post shared by MSU'15🎓 (@alverina__ch) on

 

A post shared by Asya Dadova (@asyadadova) on

 

A post shared by @vogue._.style on

 

A post shared by @paraskevova on