Wij vinden het al een apart idee dat Madonna ooit een relatie heeft gehad met Michael Jackson. Maar nóg opmerkelijker is de gelijkenis tussen de zangeres en de dochter van 'The King of Pop'.

Paris Jackson, die op 3 april al weer 19 jaar wordt, poseerde onlangs voor magazine Harper's Bazaar en lijkt in deze shoot werkelijk als twee druppels water op de vrouw met wie haar vader eens een romantische liaison had. 

Furieus
Naar verluidt liep de relatie stuk, toen Madonna tijdens een tv-interview zei dat áls de relatie standhield, zij wel wilde dat Michael zijn look zou veranderen. De zanger zou woedend zijn geworden vanwege haar openlijke kritiek op national tv. Het sprookje was voorbij, maar je zou door deze shoot bijna denken: zó zou een kind van hun twee eruit hebben gezien. Maar, voor de duidelijkheid: Paris' moeder is toch echt Debbie Rowe. 

Article continues after the ad

Lees ook: Nieuwe foto's van de prinsessen: wat een beauty's!

De sokjes & schoenen van papa
Mooi om te zien dat Paris in onderstaande foto de combinatie van loafers en sokken draagt: het signature kenmerk van haar wijlen vader.


'Ik voel hem altijd om me heen'
"Men zegt dat tijd alle wonden heelt", zei Paris over zijn dood in tijdschrift RollingStone. "Maar dat is niet waar. Je raakt alleen gewend aan de nieuwe situatie. Ik denk nu: als er iets ergs gebeurt, is het in ieder geval nooit zo erg als het verliezen van mijn vader." Maar hij bezoekt Paris in haar dromen, vertelt ze. "Ik voel hem altijd om me heen."