Wij vinden het al een apart idee dat Madonna ooit een relatie heeft gehad met Michael Jackson. Maar nóg opmerkelijker is de gelijkenis tussen de zangeres en de dochter van 'The King of Pop'.

Paris Jackson, die op 3 april al weer 19 jaar wordt, poseerde onlangs voor magazine Harper's Bazaar en lijkt in deze shoot werkelijk als twee druppels water op de vrouw met wie haar vader eens een romantische liaison had. 

Furieus
Naar verluidt liep de relatie stuk, toen Madonna tijdens een tv-interview zei dat áls de relatie standhield, zij wel wilde dat Michael zijn look zou veranderen. De zanger zou woedend zijn geworden vanwege haar openlijke kritiek op national tv. Het sprookje was voorbij, maar je zou door deze shoot bijna denken: zó zou een kind van hun twee eruit hebben gezien. Maar, voor de duidelijkheid: Paris' moeder is toch echt Debbie Rowe. 

Lees ook: Nieuwe foto's van de prinsessen: wat een beauty's!

De sokjes & schoenen van papa
Mooi om te zien dat Paris in onderstaande foto de combinatie van loafers en sokken draagt: het signature kenmerk van haar wijlen vader.


'Ik voel hem altijd om me heen'
"Men zegt dat tijd alle wonden heelt", zei Paris over zijn dood in tijdschrift RollingStone. "Maar dat is niet waar. Je raakt alleen gewend aan de nieuwe situatie. Ik denk nu: als er iets ergs gebeurt, is het in ieder geval nooit zo erg als het verliezen van mijn vader." Maar hij bezoekt Paris in haar dromen, vertelt ze. "Ik voel hem altijd om me heen."

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!