Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bastiaan van Schaik opent grote maten winkel in Laren

Bastiaan van Schaik heeft een aardig CV opgebouwd in de mode-industrie. Van fashion director tot presentator van het programma Stylist van de Sterren: deze Amsterdams stylist, trendwatcher en modekenner hoort bij de Nederlandse top. Bastiaan vlogt tegenwoordig en daar gaat het vaak over zijn priv...

Bastiaan van Schaik opent grote maten winkel in Laren

Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik

Programma

Vanaf 16.00 uur wordt u ontvangen met thee, koffie of bubbels. Burgemeester Elbert Roest verwelkomt u. De officiële opening is om 16.30 uur door stylist Bastiaan van Schaik.

Mode voor persoonlijkheden

Vrouwen met maat 42+ zijn er in alle soorten. En wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal ook door mode geraakt en gemaakt worden. De enorme keuze in stijlen en kwaliteit moet dan ook voor grote vrouwen beschikbaar zijn. Daarom opent Bastiaan van Schaik in Laren Groot aan de Brink.

Van Schaik: “Mode is draagbaar als die aansluit op je eigen menselijke maat”, zo houdt styliste Wilma Kwast de bezoekers van haar winkels al dertig jaar voor. Eigenlijk wil ze helemaal niet als de grote-maten-specialist bekend staan, maar ze richtte zich wel degelijk gedurende haar hele loopbaan op mensen die - als het op kleding aankomt - zonder goede begeleiding moeten kiezen uit beperkte assortimenten.

Na 20 jaar aan de Brink in Laren heeft Groot aan de Brink een nieuwe galerie ingericht waar stylingadvies en kledingkeuze hand in hand gaan.

Bastiaan van Schaik

U wordt van harte uitgenodigd voor de gelegenheid om kennis te nemen van deze bijzondere winkel in het hart van het Gooi, aan de rand van Amsterdam.

zaterdag 3 september 2016 om 16.00 uur, locatie De Brink 23 in Laren, www.bastiaanvanschaik.com