Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik

heeft een aardig CV opgebouwd in de mode-industrie. Van fashion director tot presentator van het programma Stylist van de Sterren: deze Amsterdams stylist, trendwatcher en modekenner hoort bij de Nederlandse top. Bastiaan vlogt tegenwoordig en daar gaat het vaak over zijn privé leven. Hij is namelijk bezig met een enorme lichaamstransformatie, een maagverkleining. Geïnspireerd doordat hij altijd overgewicht heeft gehad en zelf kledingadvies geeft, opent Bastiaan van Schaik de winkel Groot aan de Brink in Laren speciaal voor dames met een maatje extra. De maten zijn vanaf 42 verkrijgbaar met een uitgelezen selectie van fashion labels. De opening is zaterdag 3 september aanstaande om 16.00 uur op locatie De Brink 23 in Laren.

Programma

Vanaf 16.00 uur wordt u ontvangen met thee, koffie of bubbels. Burgemeester Elbert Roest verwelkomt u. De officiële opening is om 16.30 uur door stylist Bastiaan van Schaik.

Mode voor persoonlijkheden

Vrouwen met maat 42+ zijn er in alle soorten. En wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal ook door mode geraakt en gemaakt worden. De enorme keuze in stijlen en kwaliteit moet dan ook voor grote vrouwen beschikbaar zijn. Daarom opent Bastiaan van Schaik in Laren Groot aan de Brink.

Van Schaik: “Mode is draagbaar als die aansluit op je eigen menselijke maat”, zo houdt styliste Wilma Kwast de bezoekers van haar winkels al dertig jaar voor. Eigenlijk wil ze helemaal niet als de grote-maten-specialist bekend staan, maar ze richtte zich wel degelijk gedurende haar hele loopbaan op mensen die - als het op kleding aankomt - zonder goede begeleiding moeten kiezen uit beperkte assortimenten.

Na 20 jaar aan de Brink in Laren heeft Groot aan de Brink een nieuwe galerie ingericht waar stylingadvies en kledingkeuze hand in hand gaan.

Bastiaan van Schaik

U wordt van harte uitgenodigd voor de gelegenheid om kennis te nemen van deze bijzondere winkel in het hart van het Gooi, aan de rand van Amsterdam.

zaterdag 3 september 2016 om 16.00 uur, locatie De Brink 23 in Laren, www.bastiaanvanschaik.com

Misschien heb je 'm al gezien, maar zo niet: sinds begin november is er een Louis Vuitton pop-up store ín de Bijenkorf te Rotterdam. En dat wil je echt even zien.

De 'My LV World tour Collection', geïnspireerd op Gaston-Louis Vuitton's privé verzameling reislabels, is een moderne vertaling van de prachtige klassiekers waar we zo dol op zijn. Alleen daarom al is het al een bezoekje waard. Zorg wel dat je dat vóór mei 2019 doet, want daarna komt er weer iets anders op deze plek.

De collectie is natuurlijk al een must-see, maar de pop-up zelf mag er ook zijn met die grote, bonte stickers die je doen denken aan de reislabels van vroeger met kunst en bezienswaardigheden van wereldsteden.

En midden in de ruimte staat een 'Rocking Chair' van Marcel Wanders voor de 'Objets Nomades' van Louis Vuitton's steeds groter wordende exclusieve interieurcollectie.

De pop-up is een ode aan de moderne architectuur van Rotterdam. Echt de moeite waard om even langs te gaan en als we er toch zijn, misschien zien we dan ook nog wel iets leuks voor op ons verlanglijstje ;-)

 

 

Tijdens de Grand Prix d'Hologerie de Genève heeft dit Chanel horloge de prijs in de categorie Lady Watch gewonnen. En terecht, als je het ons vraagt, want het uurwerk is zowel modern als klassiek met de stijlvolle signatuur die we van Chanel gewend zijn.

De naam is afgeleid van de ruimvallende blouses die de naam 'boyfriend shirt' meekregen. Het design van dit prachthorloge is een tikje masculien door de strakke lijnen, maar toch verfijnd door de details. Een wonderschoon uurwerk!

Doet de vorm van de horlogekast je ergens aan denken? Dat klopt, het is geïnspireerd op de fles van de iconische Chanel No.5.

Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van. Op de wishlist!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in