Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

alles is haken

HAKEN Op zoek naar leuke en kleurrijke haakinspiraties? Kijk dan eens in het boek Alles is haken van Saskia Laan. Een boek met haakinspiraties voor zowel binnen als buiten. Haakliefhebbers zijn altijd op zoek naar mooie haakpatronen. Alles is haken is een absolute must have voor haakliefhebbers. ...

alles is haken

HAKEN

Op zoek naar leuke en kleurrijke haakinspiraties? Kijk dan eens in het boek Alles is haken van Saskia Laan. Een boek met haakinspiraties voor zowel binnen als buiten.

haken

Haakliefhebbers zijn altijd op zoek naar mooie haakpatronen. Alles is haken is een absolute must have voor haakliefhebbers. Auteur en haakster Saskia Laan laat zien hoe vormen en kleuren haar inspireren tot haar haakontwerpen. In dit boek staan meer dan 25 ontwerpen om zelf te haken. Van lampionnen en vloerkleden tot modieuze sjaals en omslagdoeken. Kleine en grote projecten wisselen elkaar af. Een sfeervol boek met prachtig foto’s en praktische haakpatronen in tekst en beeld die voor iedere haakster goed te volgen zijn.

Saskia Laan is een succesvol haakblogster (website & blog) met ruim 12.000 volgers. Daarnaast presenteert zij het online programma Koffie & Wol voor Wolplein.nl waarin ze elke week nieuwe haakprojecten laat zien en haaktips geeft.

Informatie

Uitgeverij: Kosmos Creatief
Prijs:     € 17,50
ISBN:    9789043918862