HAKEN

Op zoek naar leuke en kleurrijke haakinspiraties? Kijk dan eens in het boek Alles is haken van Saskia Laan. Een boek met haakinspiraties voor zowel binnen als buiten.

haken
haken

Haakliefhebbers zijn altijd op zoek naar mooie haakpatronen. Alles is haken is een absolute must have voor haakliefhebbers. Auteur en haakster Saskia Laan laat zien hoe vormen en kleuren haar inspireren tot haar haakontwerpen. In dit boek staan meer dan 25 ontwerpen om zelf te haken. Van lampionnen en vloerkleden tot modieuze sjaals en omslagdoeken. Kleine en grote projecten wisselen elkaar af. Een sfeervol boek met prachtig foto’s en praktische haakpatronen in tekst en beeld die voor iedere haakster goed te volgen zijn.

Saskia Laan is een succesvol haakblogster (website & blog) met ruim 12.000 volgers. Daarnaast presenteert zij het online programma Koffie & Wol voor Wolplein.nl waarin ze elke week nieuwe haakprojecten laat zien en haaktips geeft.

Informatie

Uitgeverij: Kosmos Creatief
Prijs:     € 17,50
ISBN:    9789043918862

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.