1 - Zaken op orde

Voor uw 35ste was u altijd nog druk

Kind

met een carrière en een huis. Omdat u al uw zaken geregeld heeft in uw kinderloze tijd, kunt u nu een stuk minder gestrest van uw kind(eren) genieten.

2 - Uw lichaam kan het aan
De roddels dat u het vruchtbaarste bent in uw 20ste jaren? Verschillende studies die in The Atlantic staan bewijzen het tegendeel tot wat vaak wordt gedacht. Vrouwen zijn eigenlijk bijna net zo vruchtbaar in hun late jaren ’30 als zij zijn in hun late jaren ’20. Onderzoek wijst uit dat in feite 82 procent van de vrouwen in de leeftijd van 35 tot en met 39 jaar zwanger zijn binnen een jaar.

3 - Toekomstig genie

Volgens een onderzoek van The London School of Economics heeft uw kind meer kans om het genie van de familie of klas te worden. Dit ligt aan de stabiele basis die u uw kind heeft kunnen geven. Mid-dertigers hebben namelijk vaker een goed inkomen, standvastige relatie en krijgen goede verzorging tijdens de zwangerschap.

4 - Flexibiliteit

De lange werkdagen, overuren en invallen voor uw collega kan nu in uw voordeel zijn. U kunt vaker vrij vragen, omdat u het vertrouwen van uw baas heeft gewonnen door het serieuze harde werken en al uw tijd. Dus is uw kindje plots ziek? Thuis werken of dagen vrij zijn makkelijker toepasbaar.

5 - Een lang en gelukkig leven

Uit het onderzoek van Boston University School of Medicine blijkt dat mensen die aan het eind van hun dertigen jaren zwanger raakt, een genetisch voordeel hebben. Zij hebben twee keer meer kans om 95 jaar of ouder te worden. Kunt u heerlijk lang van uw kinderen en kleinkinderen genieten.

 

Bron: PureWow

Bewaren

Bewaren

25 september zijn de meeste Nederlanders jarig. Wel zo’n 50.000 mensen. Bijzonder toch? Ken jij ook iemand die morgen jarig is? Wij hebben de perfecte cadeau-suggestie. Het is misschien een goed idee die jarige te attenderen op ‘kadoneren’. Oftewel; een kadoneerlijstje te maken.

Via kadoneren.nl kan je als jarige een donatie vragen voor kankeronderzoek. Je maakt heel gemakkelijk je eigen kadoneerpagina en die link deel je simpelweg met je familie, vrienden en volgers. Zij kunnen dan een donatie doen.

Goed doel

Dus dit jaar hoef je je hoofd niet te breken over wat je wilt hebben, omdat je alles toch al hebt en je hoeft ook niet bang te zijn dat je opgezadeld wordt met een vaas die je niet mooi vindt of een shawl waarvan je bij het uitpakken al weet dat je ‘m nóóóóóit gaat dragen.

In plaats daarvan steun je mensen die alles te verliezen hebben. Want laten we eerlijk zijn, voor kankerpatiënten is het minder vanzelfsprekend dat ze hun verjaardag kunnen vieren. Daar komt bij dat het een nobel gebaar is en je je voorraad karmapunten weer aanvult. Heel win-win!

Dus ben je binnenkort jarig of ken  je iemand die dat is: Ga naar kadoneren.nl en maak je eigen pagina aan.

We wensen je alvast een fijne verjaardag!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in