1 - Zaken op orde

Voor uw 35ste was u altijd nog druk

Kind
Kind

met een carrière en een huis. Omdat u al uw zaken geregeld heeft in uw kinderloze tijd, kunt u nu een stuk minder gestrest van uw kind(eren) genieten.

2 - Uw lichaam kan het aan
De roddels dat u het vruchtbaarste bent in uw 20ste jaren? Verschillende studies die in The Atlantic staan bewijzen het tegendeel tot wat vaak wordt gedacht. Vrouwen zijn eigenlijk bijna net zo vruchtbaar in hun late jaren ’30 als zij zijn in hun late jaren ’20. Onderzoek wijst uit dat in feite 82 procent van de vrouwen in de leeftijd van 35 tot en met 39 jaar zwanger zijn binnen een jaar.

3 - Toekomstig genie

Volgens een onderzoek van The London School of Economics heeft uw kind meer kans om het genie van de familie of klas te worden. Dit ligt aan de stabiele basis die u uw kind heeft kunnen geven. Mid-dertigers hebben namelijk vaker een goed inkomen, standvastige relatie en krijgen goede verzorging tijdens de zwangerschap.

4 - Flexibiliteit

De lange werkdagen, overuren en invallen voor uw collega kan nu in uw voordeel zijn. U kunt vaker vrij vragen, omdat u het vertrouwen van uw baas heeft gewonnen door het serieuze harde werken en al uw tijd. Dus is uw kindje plots ziek? Thuis werken of dagen vrij zijn makkelijker toepasbaar.

5 - Een lang en gelukkig leven

Uit het onderzoek van Boston University School of Medicine blijkt dat mensen die aan het eind van hun dertigen jaren zwanger raakt, een genetisch voordeel hebben. Zij hebben twee keer meer kans om 95 jaar of ouder te worden. Kunt u heerlijk lang van uw kinderen en kleinkinderen genieten.

 

Bron: PureWow

Bewaren

Bewaren

Goedemorgen, het is vandaag Wereldboekendag. Goede aanleiding om weer eens in een boek te duiken. Word je relaxed en gezond van...

Boekenlezers begrijpen niet dat er mensen zijn die zonder kunnen. Zij weten hoe heerlijk het is om je in een verhaal te verliezen. Ben jij bepaald geen boekenwurm? Laat deze twee redenen je op andere gedachten brengen.

1 Lezen is de ultieme stressverlager. Zes minuten in een boek lezen, vermindert je stress al met 68 procent, blijkt uit onderzoek. Logisch, door in een andere wereld te duiken, ben je afgeleid van waar je je druk om maakt. Het schijnt zelfs beter te helpen dan wandelen of naar muziek luisteren. Voorwaarde is wel dat je in een boek zit dat je leuk vindt.

Lang & gelukkig

2 Lezen is ook gezond. Mensen die lezen, zouden twee jaar langer leven dan niet-lezers, blijkt ook uit onderzoek. En daarvoor hoef je maar een half uur per dag te lezen. Reden zou kunnen zijn dat lezen je brein actief en gezond houdt. Gek genoeg telt het lezen van kranten en tijdschriften niet mee...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief