1 - Zaken op orde

More content below the advertising

Voor uw 35ste was u altijd nog druk

Kind

met een carrière en een huis. Omdat u al uw zaken geregeld heeft in uw kinderloze tijd, kunt u nu een stuk minder gestrest van uw kind(eren) genieten.

2 - Uw lichaam kan het aan
De roddels dat u het vruchtbaarste bent in uw 20ste jaren? Verschillende studies die in The Atlantic staan bewijzen het tegendeel tot wat vaak wordt gedacht. Vrouwen zijn eigenlijk bijna net zo vruchtbaar in hun late jaren ’30 als zij zijn in hun late jaren ’20. Onderzoek wijst uit dat in feite 82 procent van de vrouwen in de leeftijd van 35 tot en met 39 jaar zwanger zijn binnen een jaar.

3 - Toekomstig genie

Volgens een onderzoek van The London School of Economics heeft uw kind meer kans om het genie van de familie of klas te worden. Dit ligt aan de stabiele basis die u uw kind heeft kunnen geven. Mid-dertigers hebben namelijk vaker een goed inkomen, standvastige relatie en krijgen goede verzorging tijdens de zwangerschap.

4 - Flexibiliteit

De lange werkdagen, overuren en invallen voor uw collega kan nu in uw voordeel zijn. U kunt vaker vrij vragen, omdat u het vertrouwen van uw baas heeft gewonnen door het serieuze harde werken en al uw tijd. Dus is uw kindje plots ziek? Thuis werken of dagen vrij zijn makkelijker toepasbaar.

5 - Een lang en gelukkig leven

Uit het onderzoek van Boston University School of Medicine blijkt dat mensen die aan het eind van hun dertigen jaren zwanger raakt, een genetisch voordeel hebben. Zij hebben twee keer meer kans om 95 jaar of ouder te worden. Kunt u heerlijk lang van uw kinderen en kleinkinderen genieten.

 

Bron: PureWow

Bewaren

Bewaren

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

De Amerikaanse actrice en vrijheidsstrijder Cicely Tyson siert met haar 94 jaar de cover van het Amerikaanse tijdschrift TIME.

Cicely staat op één van de twee covers van de nieuwste Optimists-editie van het tijdschrift. Ze is gekleed in een jurk van Michael Couture en draagt oorbellen van James de Givenchy voor Taffin. Haar en make-up zijn verzorgd door Armond Hambrick. De gasthoofdredacteur vindt Cicely Tyson het toonbeeld van optimisme.

More content below the advertising

De actrice en vrijheidsstrijder praat openlijk over haar acteercarrière van meer dan zes decennia, zo meldt The Charleston Chronicle. Ze maakte haar filmdebuut in Carib Gold in 1956. Haar meest recente rol is die van de moeder van Annalise Keating in de ABC-serie How to get away with Murder.

Carrière als platform
"Toen ik de beslissing nam om mijn carrière als platform te gebruiken, om te proberen een deuk te slaan in sommige onrechtvaardigheden die ik heb gezien en meegemaakt in het leven, zei ik dat als ik slechts één persoon, één persoon bereik, ik dan gelukkig zal zijn,” zo vertelt Cicely aan TIME.

“Er is geen dag - ik ben dankbaar om dat te zeggen - dat ik, wanneer ik de deur uitga, niemand tegen het lijf loop die zegt ‘Ik kan u niet vertellen wat u voor mij hebt gedaan. U heeft mijn leven veranderd',” zo laat de actrice weten. “Het was een bevestiging voor mij dat ik op de goede weg was en op de goede weg bleef."

Cicely is geëerd tijdens een Kennedy Center Honors-gala en ontving van voormalig president Barack Obama de Presidentiële Medaille van Vrijheid. De actrice heeft vooralsnog geen plannen om met pensioen te gaan.

Optimisme
In overeenstemming met het thema optimisme van het tijdschrift, zei ze: "Kijk naar de wereld van vandaag, je kunt maar beter een optimist zijn."

De actrice meent dat je ‘geloof, vertrouwen en begrip moet hebben om te overleven’. “En weet dat je niet verslagen zult worden als je echt positief denkt, over jezelf en het leven dat je hebt gekozen om te leven."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

How does an #artist keep her ­creative vision alive? It’s a concern not just for painters and poets who have been at work for decades; an artist’s vision can be tested at any point in life. For the nine people photographed in the Artists at Every Age portfolio—­from 18-year-old poet @kinsalehues to 94-year-old actor #CicelyTyson—what keeps them at work is the possibility of connecting with others. Photographer Djeneba Aduayom wanted to capture the essence of each artist and their relationship to art. “It was about looking through the lens and seeing who they were,” Aduayom tells TIME. Cicely Tyson, the celebrated actor who appears on one of two covers for this week's Optimists issue, speaks to TIME about her storied career, optimism and how her #art has affected others. Read more at the link in bio. Photograph by @djenebaaduayom for TIME

Een bericht gedeeld door TIME (@time) op

Bron: Instagram TIME

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in