Schoenen kopen is waarschijnlijk het leukste shoppen dat wij kennen. Voeten laten

Slanker

u namelijk nooit in de steek, veranderen nooit van maat en zullen u nooit verrassen met een geniepig vetrolletje. Jammer genoeg is dit het enige constante, betrouwbare deel van het lichaam. Maar wij kennen het – bij ouder worden horen veranderingen van het lichaam. Mode helpt. U kunt er namelijk flatteus en slanker uitzien, zonder maar een kilo af te vallen. Hier hebben wij een aantal tips, omdat zelfvertrouwen een vrouw het mooiste maakt.

1 - Donkere kleuren

Vooral met de herfst en winter in aankomst is dit een onopvallende tip: donkere kleuren. Donkere kleding slankt nou eenmaal af. Dit is veilig keuze, maar hoeft niet saai te zijn: wat dacht u van fellere accessoires?

2 - Eén kleur

Op langzame, frustrerende of onzekere dagen kunt u het beste één kleur dragen. Zoals hierboven kunt u denken aan grijs, donkerblauw of zwart, maar een felle kleur mag ook. Één kleur betekent namelijk dat u langer én slanker oogt.

3 - De juiste maat

Een maatje groter dan gewend? U kunt er tegen vechten, maar het beste kunt u wel de juiste maat meenemen van het rek. Wanneer u namelijk te kleine kleding draagt, benadrukt u júist wat u niet wilt benadrukken. Tenslotte kan niemand zien wat het labeltje van uw kleding zegt.

4 - Nadruk op mooie lichaamsdelen

Bekijk uw lichaam eens objectief: welk deel van uw lichaam vindt u / is het mooist? Heeft u bijvoorbeeld een slanke taille? Draag dan een tailleriem om hier de nadruk op te leggen.

5 - Driekwart mouwen

De bovenarmen van vrouwen zijn vaak een onzeker deel van het lichaam. De driekwart mouw bedekt de bovenarm, maar verstopt het niet. Het kortere mouwtje werkt flatteus, omdat uw arm een stuk slanker lijkt.

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in