CHIO

Van donderdag 18 t/m zondag 21 juni wordt de 67ste editie van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) gehouden in Rotterdam, het grootste internationale paardensportevenement van Nederland! Op vrijdag 19 juni zal hier de FEI Nations 
Cup presented by Longines plaatsvinden, een spannend 
spring-concours waarin diverse landen de strijd met elkaar 
aangaan. Longines verzorgt de tijdwaarneming en organiseert die dag, speciaal voor Nouveau-lezeressen, een feestelijk vip-programma! Ladies only!

Equestrian sport is our passion

Met de rijke historie in de paardensport, die teruggaat tot 1878, was Longines er op gericht een collectie te creëren die de elegantie van de paardensport benadrukt. Dit jaar lanceert Longines een nieuwe lijn met vormen en materialen geïnspireerd door elementen uit de paardenwereld. Met uitgesproken ontwerpen blijft The Longines Equestrian collection trouw aan de elegantie die het horlogehuis kenmerkt.

Het 
Longines vip-
programma

Laat u verwennen, samen met een 
vriendin of zus, op vrijdag 19 juni 2015
• Vanaf 11.30 kunt u parkeren op 
de aangegeven parkeervelden, van daar wordt u naar de entree van het CHIO gebracht.
• Om 12.30 ontvangst door Judith Mennen, Brandmanager Longines Nederland, en Brigitte Speekman, hoofdredacteur Nouveau.
• In de skybox van Longines krijgt u 
een rondleiding langs de prachtige Longines horlogecollectie.
• U kunt zich laten verwennen door 
het team Rob Peetoom met een 
hairstyling en een manicure door een specialist van het merk O.P.I. 
Het team van Rob Peetoom is de gehele dag aanwezig.
• In de middag kunt u deelnemen aan een theeproeverij van Oseven. Vier kruiden zijn speciaal voor u gecombineerd tot frisse, mooie theemelanges.
• De hele dag kunt u genieten van 
paardensport op topniveau.
• In de skybox van Longines wordt 
u als vip getrakteerd op fijne hapjes 
en drankjes, een lunch- en een 
dinerbuffet.
• Bij het naar huis gaan, krijgt u een goodiebag met verwenproducten mee.

Mail & Win

Om kans te maken op 2 VIP-kaarten voor CHIO Rotterdam op vrijdag 19 juni 2015 moet u de volgende vraag beantwoorden:
Van welk jaartal dateert de betrokkenheid van Longines met de paardensport?

Deze actie is gesloten!

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in