More content below the advertising
CHIO

Van donderdag 18 t/m zondag 21 juni wordt de 67ste editie van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) gehouden in Rotterdam, het grootste internationale paardensportevenement van Nederland! Op vrijdag 19 juni zal hier de FEI Nations 
Cup presented by Longines plaatsvinden, een spannend 
spring-concours waarin diverse landen de strijd met elkaar 
aangaan. Longines verzorgt de tijdwaarneming en organiseert die dag, speciaal voor Nouveau-lezeressen, een feestelijk vip-programma! Ladies only!

Equestrian sport is our passion

Met de rijke historie in de paardensport, die teruggaat tot 1878, was Longines er op gericht een collectie te creëren die de elegantie van de paardensport benadrukt. Dit jaar lanceert Longines een nieuwe lijn met vormen en materialen geïnspireerd door elementen uit de paardenwereld. Met uitgesproken ontwerpen blijft The Longines Equestrian collection trouw aan de elegantie die het horlogehuis kenmerkt.

Het 
Longines vip-
programma

Laat u verwennen, samen met een 
vriendin of zus, op vrijdag 19 juni 2015
• Vanaf 11.30 kunt u parkeren op 
de aangegeven parkeervelden, van daar wordt u naar de entree van het CHIO gebracht.
• Om 12.30 ontvangst door Judith Mennen, Brandmanager Longines Nederland, en Brigitte Speekman, hoofdredacteur Nouveau.
• In de skybox van Longines krijgt u 
een rondleiding langs de prachtige Longines horlogecollectie.
• U kunt zich laten verwennen door 
het team Rob Peetoom met een 
hairstyling en een manicure door een specialist van het merk O.P.I. 
Het team van Rob Peetoom is de gehele dag aanwezig.
• In de middag kunt u deelnemen aan een theeproeverij van Oseven. Vier kruiden zijn speciaal voor u gecombineerd tot frisse, mooie theemelanges.
• De hele dag kunt u genieten van 
paardensport op topniveau.
• In de skybox van Longines wordt 
u als vip getrakteerd op fijne hapjes 
en drankjes, een lunch- en een 
dinerbuffet.
• Bij het naar huis gaan, krijgt u een goodiebag met verwenproducten mee.

Mail & Win

Om kans te maken op 2 VIP-kaarten voor CHIO Rotterdam op vrijdag 19 juni 2015 moet u de volgende vraag beantwoorden:
Van welk jaartal dateert de betrokkenheid van Longines met de paardensport?

Deze actie is gesloten!

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

De Amerikaanse actrice en vrijheidsstrijder Cicely Tyson siert met haar 94 jaar de cover van het Amerikaanse tijdschrift TIME.

Cicely staat op één van de twee covers van de nieuwste Optimists-editie van het tijdschrift. Ze is gekleed in een jurk van Michael Couture en draagt oorbellen van James de Givenchy voor Taffin. Haar en make-up zijn verzorgd door Armond Hambrick. De gasthoofdredacteur vindt Cicely Tyson het toonbeeld van optimisme.

More content below the advertising

De actrice en vrijheidsstrijder praat openlijk over haar acteercarrière van meer dan zes decennia, zo meldt The Charleston Chronicle. Ze maakte haar filmdebuut in Carib Gold in 1956. Haar meest recente rol is die van de moeder van Annalise Keating in de ABC-serie How to get away with Murder.

Carrière als platform
"Toen ik de beslissing nam om mijn carrière als platform te gebruiken, om te proberen een deuk te slaan in sommige onrechtvaardigheden die ik heb gezien en meegemaakt in het leven, zei ik dat als ik slechts één persoon, één persoon bereik, ik dan gelukkig zal zijn,” zo vertelt Cicely aan TIME.

“Er is geen dag - ik ben dankbaar om dat te zeggen - dat ik, wanneer ik de deur uitga, niemand tegen het lijf loop die zegt ‘Ik kan u niet vertellen wat u voor mij hebt gedaan. U heeft mijn leven veranderd',” zo laat de actrice weten. “Het was een bevestiging voor mij dat ik op de goede weg was en op de goede weg bleef."

Cicely is geëerd tijdens een Kennedy Center Honors-gala en ontving van voormalig president Barack Obama de Presidentiële Medaille van Vrijheid. De actrice heeft vooralsnog geen plannen om met pensioen te gaan.

Optimisme
In overeenstemming met het thema optimisme van het tijdschrift, zei ze: "Kijk naar de wereld van vandaag, je kunt maar beter een optimist zijn."

De actrice meent dat je ‘geloof, vertrouwen en begrip moet hebben om te overleven’. “En weet dat je niet verslagen zult worden als je echt positief denkt, over jezelf en het leven dat je hebt gekozen om te leven."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

How does an #artist keep her ­creative vision alive? It’s a concern not just for painters and poets who have been at work for decades; an artist’s vision can be tested at any point in life. For the nine people photographed in the Artists at Every Age portfolio—­from 18-year-old poet @kinsalehues to 94-year-old actor #CicelyTyson—what keeps them at work is the possibility of connecting with others. Photographer Djeneba Aduayom wanted to capture the essence of each artist and their relationship to art. “It was about looking through the lens and seeing who they were,” Aduayom tells TIME. Cicely Tyson, the celebrated actor who appears on one of two covers for this week's Optimists issue, speaks to TIME about her storied career, optimism and how her #art has affected others. Read more at the link in bio. Photograph by @djenebaaduayom for TIME

Een bericht gedeeld door TIME (@time) op

Bron: Instagram TIME

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in