Van vrijstaande baden tot blonde meubels

 

Secties

Article continues after the ad

L-vormige banken zijn modern en helemaal in. Een bank zou er moeten zijn om op te spelen, werken, slapen: noem maar op! Een goede zitvorm met een breder gedeelte zonder armleuningen om heerlijk op te ontspannen. Comfortabel tot een luxeniveau.

(Té) groot schilderij

Een goed samengestelde gallerij muur is prachtig, maar niet meer van deze tijd. De minimalistische trend die zo populair is in de modewereld wordt ook vertaald in huis. In plaats van een reeks kunstwerkjes kiest u nu voor één groots werk.

 

Uitdagend blauw

Zacht rose en blauw zijn misschien Pantone 2016 kleuren van het jaar, maar wij kiezen voor mediterrane blauw in huis! Knal deze uitdagende kleur op de muren en stijl dit met lichte, neutrale stoffering en vloer zodat de kamer evenwichtig en helder oogt.

 

Open stellingen

Deze ‘grab-and-go’ rekken zijn niet alleen chic en opvallend, maar het maakt de ruimte ook overzichtelijker. Natuurlijk kunt u ook met trots uw mooie kopje en schotel-collectie tonen en georganiseerd houden. Zet uw pronkstukken vooraan en houdt uw eventuele onfraaie dingen achter de traditionele gesloten deuren.

 

Vrijstaande badkuip

Tegenwoordig worden de badkuipen vergeten: want ’s ochtends is de douche natuurlijk sneller. Voor het echte genieten is een vrijstaande badkuip de uitkomst. Of u van modern houdt, of meer van vintage, is deze ruimtebesparende bad niet alleen een parel om naar te kijken, maar kunt u zowel een bad als een inloopdouche in de badkamer plaatsen.

 

Smart Homes

Technologie wordt makkelijker, zoals geprogrammeerde verlichting, het vergrendelen van uw duren en het aanzetten van uw muziek vanaf een smartphone. Wij zijn bijzonder enthousiast over dit Canarische alarmsysteem: hier zit een cameraatje en geluidopname in die u kunt zien vanaf uw telefoon. De alarmcentrale wordt voor u gebeld. Het grootste voordeel hieraan is dat het niet lijkt alsof dit apparaat aanstaat!

 

'70s decor

Het decennium van de avocadokleurige keukens en houten panelen komt terug in de modernste manier mogelijk - zoals subtiele geometrische achtergrond en luxe shag tapijten.

 

Compleet wit

Schoon en eenvoudig is nog steeds belangrijk, maar niet per sé in een eigentijdse stijl. Dit jaar zien we geheel witte keukens en een woonkamer met een veel gezelliger gevoel in tegenstelling tot de grimmige atmosfeer van het verleden. Kom maar tevoorschijn met de rustiek witte kasten en heerlijke schapenvachtdekens over de bank!

 

Blond houten meubelen

Blondines hebben echt meer plezier! Blank hout in zijn modern ingetogen verschijning is zeker nog geaccepteerd in 2016. Blond hout ziet er geweldig uit met witte muren en pastels. Ook past het verrassend goed met niet-Scandinavische thema's, zoals afgewisseld met donker hout en zwarte meubels.

 

De Tandem wastafel

Twee spoelbakken. Prachtig en handig. Ons advies? Gooi de vuile vaat in de ene en houd de andere vrij voor het koken. De afwas komt morgen wel!

 

Welke trends zou u wel in huis willen hebben?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren