Een onvergetelijk weekend Amsterdam doe je zo.

Het wordt een gekke decembermaand, maar Brasserie Carstens en het Park Plaza Victoria in Amsterdam zijn vastberaden om wat feestvreugde te brengen. Van 17 december tot 7 januari gaan ze open voor een diner mét overnachting.

Article continues after the ad

Op 24, 25, 26 en 31 december wordt een speciaal diner met Nederlandse bubbels geserveerd, en op 18 en 19 december en 1 en 2 januari staat het restaurant in het teken van 'het beste van Carstens'.

Dat zegt best iets, want chef Maik Kuijpers kookte veertien jaar lang in De Librije*** alvorens in Carstens iets toegankelijkers op te zetten. De menukaart heeft dus zeker iets te bieden, ook al kookt de chef er niet meer zelf.

Het eerste diner kost voor twee personen inclusief overnachting en ontbijt 285 euro. Het tweede diner is te boeken met overnachting en ontmoet voor  230 euro per twee personen. De kerstige herinnering aan een wel heel bijzondere overnachting in Amsterdam? Priceless.

Beeld: Carstens

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in