Na een pauze van zes jaar (even klaar met de filmwereld en een depressie) was Renée Zellweger weer helemaal terug. Met een nieuwe Bridget Jones én een andere look. Waar men maar niet over uitgepraat raakt. En dat raakt de actrice. 

Zo vertelt ze in een openhartig interview met The Jess Cagle Show van het Amerikaanse radiostation SiriusXM.

Article continues after the ad

Plastische chirurgie

Er was een moment dat de actrice in de metro van Londen zat en twee vreemden over Hollywoodsterren kletsten. Ook Renée kwam uitgebreid aan bod. Ze zou aan zich hebben laten sleutelen. "Hoe kon ze zoiets doen? Waarom zou ze zich laten opereren aan haar gezicht alsof we dat niet door zouden hebben? Ze lijkt niet eens meer op zichzelf", zo werd er gezegd. 

Oeps, betrapt

Iets wat de actrice erg raakte. Toen ze de metro uitstapte sprak de roddelaar haar aan. Hij zei: "Oh God, je bent het. Maar je lijkt precies op jezelf. En ik zei: 'Ja, het is grappig hoe dat werkt, nietwaar?'" Renée vertelt verder dat ze nooit naar de plastisch chirurg geweest.

Judy

De actrice is nu weer helemaal terug met de Netflix-serie What If en binnenkort met de nieuwe film Judy, waarin ze Judy Garland speelt. De film gaat over het leven van Judy dat zeker niet altijd glitter and glamour was. In Judy volgen we de beroemdheid in de laatste jaren van haar carrière en leven. 

Bron: The Jess Cagle Show Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in