Het is maar goed dat wij niet van de generatie zijn die al gamend is opgegroeid, want dan zouden we het tussen de lakens een stuk saaier hebben.

Uit onderzoek onder zo’n 1.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder met een relatie is namelijk gebleken dat het nogal killing kan zijn voor zowel je sociale als je seksleven. 

Article continues after the ad

Zombies

Op zich is dat natuurlijk geen nieuws, we zien al jaren aan onze zombies van kinderen dat je er geen gezelliger mens van wordt. Opvallend is wel dat het dus niet over lijkt te gaan bij het volwassen worden: een derde van de ondervraagden gamet liever dan met vrienden uit te gaan en maar liefst 41 procent zegt dat hun werk er weleens onder te lijden heeft. 

Dames!

Helemaal schokkend: ruim 16 procent van de ondervraagde vrouwen geeft aan liever te gamen dan seks te hebben met hun partner. Onder mannen is dit slechts 5 procent. Waar gaat dit naartoe? 

Bron: acties.nl

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in