Céline Dion is een graag geziene gast tijdens Parijs Fashion Week. Ze zorgt altijd voor veel bekijks met haar bijzondere creaties. Maar toen ze dit jaar front row zat, schrokken fans enorm.

De reden: de zangeres was al niet de dikste, maar nu is ze graatmager.

Article continues after the ad

Openhartig

In een interview met het programma Good Morning America verweert ze zichzelf én vertelt ze dat ze na een nare periode weer gelukkig is in het leven drie jaar nadat haar man René Angélil overleed aan de gevolgen van keelkanker.

"Ik voel me sterk, het gaat goed met me. Ik voel me een gelukkig mens. Ik heb drie kinderen die ik steeds groter zie worden en ben ontzettend trots op me. René en ik hebben het goed gedaan, als ik hen zie."

Mooier en sterker

Céline hoor nu bij 'de club van vijftigers' zoals ze zelf zegt en is daar dankbaar voor. "Ik voel me sterker, mooier en ik zit beter in mijn vel. Sinds kort ben ik verbonden aan het merk L'Oréal. Want ja, ik ben een vrouw en ik ben het waard. Ik hoef me niet te bewijzen tegenover anderen."

'Ik ben het waard'

De Canadese superster is het boegbeeld van een make-up merk en wil daarmee een boodschap meegeven aan andere vrouwen. “Ja, ik ben een vrouw en ik ben het waard. Ik hoef me niet te bewijzen tegenover anderen. Ik doe het voor mezelf.”

Bron: Good Morning America Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in