Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Jaarhoroscoop 2019: een jaar vol passie & positiviteit

In 2019 laten we de ruis van een rommelig en onzeker 2018 achter ons. We richten ons op het positieve. De sterren hebben good vibes voor alle tekens en met een beetje hulp van Mercurius en Jupiter kunnen we het leven en de liefde vol passie omarmen. Hier de jaarhoroscoop 2019 voor alle sterrenbee...

Nouveau Jaarhoroscoop 2019: een jaar vol passie & positiviteit

In 2019 laten we de ruis van een rommelig en onzeker 2018 achter ons. We richten ons op het positieve. De sterren hebben good vibes voor alle tekens en met een beetje hulp van Mercurius en Jupiter kunnen we het leven en de liefde vol passie omarmen. Hier de jaarhoroscoop 2019 voor alle sterrenbeelden.

Steenbok: Het succes komt naar je toe en je hart gaat sneller kloppen

22/12 – 20/1

Op professioneel vlak wordt het een gouden jaar. Successen komen als het ware naar je toe deze zomer. Je krijgt de kansen waar je van droomt en als je die ook grijpt, kun je de top bereiken in jouw branche.

Je bent oprecht en trouw, iemand met wie anderen graag samen zijn. Jij wilt niet graag iemand teleurstellen, maar dit jaar kies je meer dan in 2018 voor jezelf. In de liefde kan het alle kanten op.

Relatietherapie staat in 2019 onder goed gesternte. Zielsgelukkig met je partner? Dan trek je er samen op uit om de wereld te ontdekken. 

Een hardnekkige allergie belemmert je bewegingsvrijheid.

  • Beste tijd: Zomer
  • Goed met: Steenbok
  • Liefde: Spannend

Waterman De liefde en hartstocht veren op in je relatie

21/1 – 20/2

Wat heb je verlangd naar de harmonie die dit jaar op zeker moment bijna vanzelfsprekend wordt. Alles went, dus waarom niet die positieve vibes van 2019.

 In 2018 heb je je weleens een tikje onzichtbaar gevoeld, maar die tijd is voorbij.

In het najaar is er wat financiële tegenslag, waardoor verbouwingsplannen of een ingrijpende verhuizing stagneren. Vrienden steunen je, maar doen ook een beroep op je loyaliteit, je bankrekening en je geduld. Wanhoop vooral niet, Waterman. Nog voor de winter een feit is, schijnt de zon weer in je horoscoop.

  • Beste tijd: Zomer
  • Goed met: Maagd en Stier
  • Liefde: Veert op

Vissen: Alles wat je aanpakt krijgt een gouden randje

21/2 – 20/3

In maart (de 28ste) gaat Mercurius retrogade in Vissen en dat betekent dat er een periode aanbreekt waarin zaken worden bijgesteld.

Maart is sowieso een super gelukkige maand voor je. Verstand en een positieve houding zorgen voor veel succes in 2019.

Het lijkt er op dat alles wat je dit jaar serieus aanpakt een gouden randje krijgt. Een positief jaar op alle fronten.

Meer dan ooit geniet je van de luxe van alles kunnen aantrekken wat je wilt en schitteren waar je ook gaat.

  • Beste tijd: Vanaf maart
  • Goed met: Schorpioen
  • Liefde: Goed

Ram: Rekent af met iets wat niet bij haar past en is happier dan ooit

21/3 – 20/4

Het lijkt wel of er geen grenzen zijn aan je creativiteit; het zit er zelfs in dat je een cursus of studie oppakt waarmee je die onderbelichte talenten tot volle bloei brengt.

Voel je je tussen januari en juni topfit, in de zomer bloeit je avontuurlijke aard, maar werkt je lijf even wat minder mee. Niet negeren, Ram. Niet alles gaat altijd vanzelf weer over.

Beweeg niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk met de muziek mee.

  • Beste tijd: Winter/voorjaar
  • Goed met: Ram en Leeuw
  • Liefde: Mooie kansen

Stier: Een bijzondere ontmoeting in een zinnelijk jaar

21/4 – 21/5

Genieten, genieten, genieten… Het wordt een lekker zinnelijk en zinvol jaar voor Stier. Bezit en zekerheid zijn je deel in 2019 en dat is voor jou van groot belang.

Er liggen ook conflicten op de loer voor de gepassioneerde Stier, maar problemen worden in 2019 gemakkelijker opgelost dan je gewend bent.

Een bijzondere ontmoeting rond mei doet je even verlangen naar een totaal ander leven. Een nieuwe carrière of een nieuwe liefde? De sterren zien een mix van vreugde en melancholie.

  • Beste tijd: Hele jaar
  • Goed met: Maagd
  • Liefde: Nieuwe vlam

Tweelingen: Een ex houdt nog steeds van je in dit jaar vol kansen

22/5 – 21/6

Het wordt een succesvol jaar Tweelingen (net als voor de andere luchttekens Weegschaal en Waterman). Je stort je op een berg nieuwe dingen, begint misschien zelfs een tweede carrière of vindt verdieping in een hobby die toch al steeds meer uit de hand is gaan lopen.

Grote kans dat je partner je voor een belangrijke keuze stelt en dan is dralen geen aanrader. En dan zijn er Tweelingen die (soms zelfs na jaren) worden geconfronteerd met een verliefde ex die de draad weer wil oppakken. Weet je heel zeker dat het voor jou helemaal ‘voorbij’ is?

  • Beste tijd: Hele jaar
  • Goed met: Boogschutter
  • Liefde: Intens

Lees ook: Deze edelsteen past het beste bij jouw sterrenbeeld

Kreeft: Vertrouw op je onderbuikgevoel en het geluk komt op je af.

22/6 - 22/7

Je intuïtie leidt je als een vorstin door 2019, Kreeft. Met je empathische vermogen en intelligentie schrijd je van glorie naar zege, van succes naar – wie weet – een grote prijs.

Vertrouw meer dan ooit op je onderbuikgevoel, al is het soms moeilijk aan anderen uit te leggen hoe je op basis van zo’n gevoel belangrijke keuzes maakt.

Je hebt vorig jaar voorzichtig een stap gezet op weg naar een nieuwe versie van jezelf en ook hier heeft je intuïtie je de juiste weg gewezen. Vanaf de zomer (op 1 augustus loopt Mercurius retrograde) doe je er nog een schepje bovenop. Je krijgt een andere kijk op het leven.

  • Beste tijd: Maart
  • Goed met: Boogschutter
  • Liefde: Florissant

Leeuw: Je wordt smoorverliefd in een jaar vol leuke dingen

24/7 – 22/8

Als hartstochtelijk vuurteken loop je dit jaar meer dan eens te hard van stapel, maar alle frictie die daardoor kan ontstaan, wordt al snel in goede banen geleid. Je krijgt heel veel in de schoot geworden in 2019. Het is in veel opzichten een topjaar waarin je eindelijk weer eens aan jezelf toe komt.

De extra kilo’s die de feestdagen altijd wel weer garanderen, heb je er zo af als je een goede gewoonte maakt van fietsen, squashen of stevig wandelen.

Met je beste vriendin breng je eindelijk dat plan ten uitvoer waar jullie al jaren over dagdromen. Je wordt in de herfst of winter smoorverliefd… op een viervoeter die jou ook helemaal ziet zitten.

  • Beste tijd: Voorjaar
  • Goed met: Ram en Maagd
  • Liefde: Going up!

Maagd: Fantastische kansen en change zijn de sleutelwoorden

23/8 – 22/9

Je bent het favoriete aardeteken dit jaar, Maagd. Het nieuwe jaar begint met een klap! Professioneel stijgt je marktwaarde aanzienlijk. Je krijgt een aantal fantastische kansen op het terrein van werk of passie.

Maar het is niet alles goud wat er blinkt dit euforische jaar, Maagd. Er zijn ook een paar drempels die je moet nemen, spaar daarom vanaf de zomer ook een beetje je krachten.

Soms wil je dingen te snel doen en dan laat je weleens een steek vallen. Plan ook eens wat tijd in voor mensen die je dolgraag willen zien, maar die vaak ‘druk, druk, druk’ als antwoord krijgen.

  • Beste tijd: Hele jaar
  • Goed met: Stier
  • Liefde: Verdieping

Weegschaal: Tijd om toe te slaan en te oogsten wat je hebt gezaaid

23/9 – 23/10

Er staat heel wat te gebeuren in 2019. Op professioneel vlak is het tijd om toe te slaan. Pak die promotie of verander geheel van job.

De winter is voor jou de beste tijd om te oogsten wat je hebt gezaaid. Op liefdesgebied sta je er al eerder gekleurd op. Vanaf maart begint voor jou een bijzonder warme lente

Heeft Uranus veel opschudding veroorzaakt vorig jaar, vanaf maart staat de planeet in het teken van de nuchtere Stier. Dat betekent voor jou innerlijke rust en daarmee trotseer je moeiteloos kleine ongemakken die je soms kunnen dwarszitten.

  • Beste tijd: Winter
  • Goed met: Waterman
  • Liefde: Blakend

Schorpioen: Je haalt het beste uit jezelf en boost je ego

23/10 – 22/11

Vanaf 9 november staat Jupiter, de grote weldoener, in Schorpioen. Dat betekent mooie kansen op het gebied van, onder meer, liefde en vriendschap.

2018 heeft een zware wissel op je getrokken en je zult dan ook opgelucht ademhalen als je uiteindelijk gesetteld bent en je je realiseert dat de liefde én de liefste mee zijn gereisd.

Je spant je vanaf april in om korte metten te maken met gewoontes waar je nu eindelijk echt genoeg van hebt. Je haalt daarmee het beste uit jezelf. Vertrouw op je intellect en kennis.

  • Beste tijd: November
  • Goed met: Vissen
  • Liefde: Experimenteer!

Boogschutter: Wellustige verleidingen in een wondere wereld

23/11 – 21/12

2019 is een jaar vol liefde voor jou, Boogschutter. Een jaar ook waarin strijdbijlen worden begraven en nieuwe vrienden je omringen.

Het wordt een mooi jaar in veel opzichten, maar je zult ook worstelen om je eigen weg te kunnen gaan

Je houdt van je vak, maar het is niet het belangrijkste in je leven. Wat dat dan wel is, daar kom je dit jaar waarschijnlijk wel achter.

  • Beste tijd: November
  • Goed met: Tweelingen
  • Liefde: Zoet

In Nouveau lees je deze maand de uitgebreide jaarhoroscoop met wat 2019 voor je in petto heeft op het gebied van geld, gezondheid en geluk.

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in