De kakelverse Nouveau ligt weer op je te wachten in de winkel. Op de cover een gelukkige Astrid Joosten, die weer zo verliefd is als een tiener. En dat zie je, ze straalt!

Astrid Joosten 

Je kunt er niet omheen, Astrid Joosten straalt. Sure, we hebben haar vaker gezien en ze is altijd een mooie, energieke vrouw maar nú schitteren haar amberkleurige ogen bijna dat gezicht uit. Ze lijkt wel achttien. On top of the world is ze, want ze is opnieuw verliefd. En gelukkig! Ook op werkgebied gaat het de 61-jarige nog steeds voor de wind. 'Afbouwen vanwege mijn leeftijd? Nee, het gaat ook niet om zo'n getalletje, maar om de hoeveelheid energie die je hebt.' De verliefdheid doet én staat haar goed, dat moge duidelijk zijn.  

Article continues after the ad

Kiss me Cate 

Vijftig wordt ze dit jaar, Australië's mooiste exportproduct: Cate Blanchett. Een prachtige, inspirerende actrice (en Nouveau-vrouw) die onze Claudia in Londen ontmoette om te kletsen over het nieuwe Armani parfum Sì Fore. La Blanchett is namelijk Global Ambassador Beauty & Flagrance van het prachtmerk. 'Armani heeft mij niet uitgekozen om mijn uiterlijk, maar om mijn spirit. Dat vind ik het allergrootste compliment.' You go Cate!  

Bijzonder beige 

Wat betreft mode dit zomerseizoen: ga voor zandtinten! Nude, off-white-camel mag ook. Beige is dé modekleur van nu. Juist het combineren van deze tinten maakt je look sterk en sophisticated.

De verwoesting van alzheimer 

Journalist/presentatrice Clairy Polak (63) vertelt openhartig hoe het was om om met haar man, die alzheimer, had te leven. En voor hem te zorgen. 'Wat er ook gebeurt, ik blijf altijd voor hem zorgen (dacht ik). Maar vier jaar geleden ging het niet meer, ik ging eraan onderdoor.' Dat is, doet alzheimer!

Stylish Formentera

Op zoek naar een rustieke bestemming Europa? Wie weet is Formentera iets voor jou (en je man). Op stylish Formentera vind je geen hoogbouw, geen clubscene en geen reclameborden langs de weg. Wél vind je een weelde aan prachtige natuur op het fotogenieke eiland. De plek om uit te rusten en je op te laden. Nouveau tipt dé must-sees! Afvinken. 

Relatiegeheimen

Vrijheid en vertrouwen dat zijn de toverwoorden voor de relatie van Chris Meijer en Marion Pauw. 'We hebben een onverwoestbaar vertrouwen in elkaar.' Dit en meer relatiegeheimen geeft het koppel prijs. 

Tot slot:

De vrouwen van... 

René van Kooten! Van echtgenote Tanya van der Kooij tot moeder, collega en hartsvriendin Brigitte Heitzer en zijn twee zussen. 'Ik leun op allebei mijn zussen.' René brengt een ode aan zijn vrouwen. Leesvoer!

Oftewel: een Nouveau die je wilt lezen! 

Bestel Nouveau online 

Koop de nieuwste Nouveau nu in de winkel of bestel 'm hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in