Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is waar miljardairsvrouw Melinda Gates voor staat

Afgelopen dinsdag verscheen wereldwijd het boek The moment of lift van miljardairsvrouw Melinda Gates. In haar eerste boek staat het levenswerk van Melinda van de afgelopen twintig jaar beschreven: in het streven naar vooruitgang zijn vrouwen essentieel. "Want als je vrouwen verheft, verhef je de...

Dít is waar miljardairsvrouw Melinda Gates voor staat

Afgelopen dinsdag verscheen wereldwijd het boek The moment of lift van miljardairsvrouw Melinda Gates. In haar eerste boek staat het levenswerk van Melinda van de afgelopen twintig jaar beschreven: in het streven naar vooruitgang zijn vrouwen essentieel.

"Want als je vrouwen verheft, verhef je de mensheid," zo meent Melinda (54) die steeds meer publiek voorvechter is geworden van gelijke rechten.



Melinda Gates is mede-oprichter van de Bill & Melinda Gates Foundation, de grootste charitatieve instelling ter wereld die de gezondheidszorg in de wereld wil verbeteren en de armoede wil verminderen. Haar man Bill, die Microsoft oprichtte, is de op een na rijkste man op aarde.

In top 3 Most Powerful Women

Melinda is inmiddels dé meest invloedrijke persoon op de wereld die zich bekommert om meisjes en vrouwen. Ze werd in 2005 door Time verkozen tot Person of the Year en ze eindigde in 2017 op plek drie van de lijst 100 Most Powerful Women van Forbes. In het nieuwste nummer van het magazine Fortune staan Bill en zij op de cover als aanvoerders van de Greatest Leaders list.