Meer bewegen en iets doen voor het goede doel. Zijn dat geen goede voornemens voor 2019? Dit is de perfecte stok achter de deur.

Hoe het werkt?

Je 'geeft' je goede voornemen aan het goede doel. In dit geval: Ren tegen kanker, een onderdeel van KWF Kankerbestrijding.

Article continues after the ad

Wat is de bedoeling?

  1. Dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het financieren van onderzoek.
  2. Dat jij als fondsenwerver geholpen wordt om je goede voornemen van 'meer bewegen' te realiseren tijdens één van de Ren-tegen-kanker-events in 2019.

Het KWF helpt je op een prettige, professionele manier vanaf het absolute begin tot aan de finish van een Ren tegen kanker-evenement van jouw keuze.

Juist voor vrouwen is een goede begeleiding bij het hardlopen essentieel. Een op jouw afgestemde trainingsopbouw is wel zo verstandig. KWF helpt jou daarbij met expertise, begeleiding en persoonlijke trainingsschema’s. Zodat je niet alleen vol goede moed begint, maar het ook volhoudt.

Resultaat

Een goed gevoel! Niet alleen omdat je gemiddeld 21 kilometer hebt gerend (de afstanden zijn 5, 10, 16, 21 en 42 km), maar ook omdat je met je Goede Voornemen geld hebt opgehaald voor baanbrekend kankeronderzoek: In 2018 gemiddeld ruim 600 euro!

Kijk voor evenementen of om je op te geven op ik.rentegenkanker.nl

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in