Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó kreeg Leco Caroline Tensen weer toonbaar

Wat was er nu toch aan de hand? Je zult maar een spelletjesshow moeten presenteren als je net een ongelukje met je fiets hebt gehad, met aardig wat schade in je gezicht. Who you're gonna call? In Caroline Tensen's geval Leco van Zadelhoff, natuurlijk. Volgens Tensen zelf 'viel het wel mee', "maar...

Zó kreeg Leco Caroline Tensen weer toonbaar

Wat was er nu toch aan de hand?

Je zult maar een spelletjesshow moeten presenteren als je net een ongelukje met je fiets hebt gehad, met aardig wat schade in je gezicht. Who you're gonna call? In Caroline Tensen's geval Leco van Zadelhoff, natuurlijk.

Volgens Tensen zelf 'viel het wel mee', "maar ze vertelde me dat ze schaafwonden had en een tand door de lip, en ga zo maar door", aldus Van Zadelhoff in RTL Boulevard. Nu weten we bij Nouveau dat Leco niet voor één vat gevangen zit, maar eenmaal in de studio, aarzelde zelfs de maestro van het mooi maken even.

Na ‘een hand vol paracetamol’ schakelde hij hulp in. "Gelukkig is er make-up. Ik heb een bevriende dermatoloog gebeld wat te doen. Ik heb gezorgd dat er een soort zalf onder ging voordat je make-up op doet. Vervolgens ben ik maar losgegaan en heb ik geprobeerd, zo goed en zo kwaad als het kon, te camoufleren.’'

Leco bewondert Caroline nog meer als voorheen. "Wat een bikkel! In mijn omgeving ken ik er niet een die dat op die manier gaat doen. Ze had ook nog eens heel veel pijn. En vergeet niet dat die make-up er ook nog eens af moet..."