De DOTUS'en zijn nu ook in Washington gearriveerd!

Na de inauguratie van haar man als president van de Verenigde Staten heeft Jill Biden een vliegende start gemaakt als First Lady. De verhuizing begon met een vijf uur durende 'deep clean' van de hele residentie op Inauguration Day en de staf is opgelucht dat ze nu mondkapjes mogen dragen.

Article continues after the ad

Jill bedankte de dag na de inauguratie meteen alle mensen die hadden geholpen om alles goed te laten verlopen

… stak vervolgens onderwijzend personeel een hart onder de riem (leuk inkijkje in haar kantoor!)…

…ging langs bij een organisatie die kankerpatiënten en hun mantelzorgers ondersteunt…

… en bracht een bezoek aan de National Guard om hen te bedanken voor hun inzet. Daarmee deed ze in drie dagen al meer dan haar voorganger in haar eerste jaar als First Lady.  

Er is ook nog leuk privénieuws: inmiddels zijn de herders van de Bidens gearriveerd in Washington. Het stel wilde eerst even settelen voor ze de honden uit Delaware lieten overkomen.

Champ is al een dagje ouder en mag het rustig aandoen. "Hij geniet van zijn nieuwe hondenbed bij de haard...

...en Major holt graag over The South Lawn," aldus Michael LaRosa, Jill's perswoordvoerder. De First Lady bevestigde het feit dat het gezin weer compleet is met foto's.

Hier nog even een filmpje van Major als puppy, puur omdat we in deze dagen wel wat vertederende beelden kunnen gebruiken. Next stop: een van de banken in The Oval Office, vermoedelijk.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in