Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Werkgeversvoorzitter Ingrid Thijssen: 'Maatregelen tegen Rusland moeten stevig zijn'

'Het is oorlog in Europa, Kiev is dichterbij dan Benidorm.' De invasie in Oekraïne en de daarop volgende sancties tegen Rusland raken een groot deel van het bedrijfsleven. De onrust is groot, zag Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversvereniging VNO-NCW, bij een bijeenkomst. Ze zag ook dat de ...

Werkgeversvoorzitter Ingrid Thijssen: 'Maatregelen tegen Rusland moeten stevig zijn'

'Het is oorlog in Europa, Kiev is dichterbij dan Benidorm.'

De invasie in Oekraïne en de daarop volgende sancties tegen Rusland raken een groot deel van het bedrijfsleven. De onrust is groot, zag Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversvereniging VNO-NCW, bij een bijeenkomst.

Ze zag ook dat de gedachten allereerst uitgaan naar het lot van de Oekraïners. "Maar voor ondernemers betekent het ook dat ze moeten nadenken over wat dit betekent voor hun bedrijf," zegt ze in de Volkskrant.

'Er staat een man aan de grens die rancuneus is en beschikt over kernwapens'

"Tegelijkertijd moeten we ons realiseren dat dit echt ergens over gaat. Het is oorlog in Europa, Kiev is dichterbij dan Benidorm. Er staat een man aan de grens die rancuneus is en beschikt over kernwapens. Dus we moeten maatregelen nemen en die moeten stevig zijn. Als we dat niet doen is het niet geloofwaardig. Het Nederlands bedrijfsleven staat daarachter."

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in