We hebben er weer een leuke vijftiger bij 😊

Shout out naar Hollywood, waar Carla Gugino haar 50ste verjaardag viert. Als actrice draait ze al mee sinds de jaren tachtig. Ze speelde mee in vele comedy's en tv-series, maar ook in films als Troop Beverly Hills.

Over vijftig worden zegt ze: "Ik maakte me vroeger druk over veel meer dingen dan nu. Piekeren over kleine dingen doet niets voor je, maar pas als je wat ouder bent, besef je hoeveel schade het aanricht."

Article continues after the ad

"Ik ben nu veel meer geïnteresseerd in contact houden met dierbaren en kansen creëren om te kunnen doen wat ik leuk vind," vervolgt ze. "Je wereldbeeld wordt evenwichtiger als je wat ouder wordt, je hebt wat meer oog voor anderen. Ik ga ervan uit dat, als ik me nou daar maar op richt, er minder tijd is om te tobben."

"Wat bij deze verjaardag hoort, is beseffen dat de helft van mijn tijd op deze planeet erop zit, als me een lang leven is gegund. Dat is een surrealistisch idee, maar het is ook enorm bevrijdend."

Sinds 1996 is Carla samen met Sebastían Gutiérrez, waar ze ook vaak mee samenwerkt. "Trouwen vinden we niet belangrijk," zegt ze. "We vinden het leuk om vriend en vriendin te zijn, dat is sexy en leuk. We zijn allebei van mening dat ons verlangen om bij elkaar te zijn ons bij elkaar houdt, een trouwboekje verandert daar niets aan."

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in