Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Webinar: gun jezelf een carrièreboost!

Voor vrouwen met ambitie die zichtbaarder willen zijn.  Waarom is vrouwelijk leiderschap nog steeds niet vanzelfsprekend? Waarom vinden vrouwen het vaak lastig in the spotlight te staan? En hoe kun je je natuurlijke bescheidenheid overwinnen? Tijdens het webinar 'Carrièreboost!' ga je onder leidi...

Webinar: gun jezelf een carrièreboost!

Voor vrouwen met ambitie die zichtbaarder willen zijn. 

Waarom is vrouwelijk leiderschap nog steeds niet vanzelfsprekend? Waarom vinden vrouwen het vaak lastig in the spotlight te staan? En hoe kun je je natuurlijke bescheidenheid overwinnen?

Tijdens het webinar 'Carrièreboost!' ga je onder leiding van drie ervaren experts op het gebied van leiderschap en communicatie aan de slag met je eigen ambitie(s) en zichtbaarheid.

Ontdek hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en een volgende stap zet in jouw leiderschap. Ervaar hoe je als rolmodel een inspiratiebron kunt worden voor anderen. En voorkom dat je steeds in dezelfde valkuil loopt als vrouw; want ze zijn eenvoudig te vermijden.

Webinar Carrièreboost

Door: Rutger Mollee, Japke-d. Bouma en Jolanda Holwerda  

Datum: vrijdag 25 juni 2021

Tijd: 09.30 tot 12.30 uur

Prijs: 69 euro

Locatie: online via Zoom

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in