Catherine was terecht even trending.

Het schandaal van The Voice of Holland houdt de gemoederen nog altijd bezig. Met Catherine Keyl als verfrissende tafelgast in HLF8.

Vooropgesteld: moedig van Johnny de Mol om niet weg te duiken in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van zijn talkshow.  

Article continues after the ad

(c) SBS6

Hij begon wat bedremmeld met een persoonlijk statement waarin hij eerlijk stelde dat hij 'overspoeld werd door tegenstrijdige gevoelens', de berichtgeving had gevolgd en het vreselijk vond voor de slachtoffers – en daar bedoelde hij in de eerste plaats niet zijn familieleden mee.

Catherine's roast

Wie dacht dat met dit statement het onderwerp was afgesloten had buiten tafelgast Catherine Keyl gerekend, die Johnny stevig ondervraagde.

'Rot op', zei ze botweg, nadat Johnny ontkende dat hij afwist van de relatiebreuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. En stelde vervolgens alle vragen die de kijkers thuis ook hadden.

En wat vond Johnny eigenlijk van die overspelige ex van zijn tante? Johnny nam geen blad voor de mond en noemde hem een 'aangewaaide oom' en dat was nog de meest beleefde kwalificatie. Ook 'ongelofelijke klootzak', 'lul-de-behanger' en 'eikel' kwamen langs. En ook, heel menselijk: 'Maar we houden ook van hem.'

Trending op Twitter

Catherine kreeg online veel bijval en was een tijdje trending op Twitter.

 

 

 

 

Algehele teneur: geef deze kritische journalist weer een eigen programma #TeamCatherine!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in