Door de vrouw die kordaat afrekent met jeukwoorden!

Japke-d. Bouma (de D staat voor Doutzen) ken je van de doortastende en vaak ook hilarische manier waarop ze kantoortaal, customer journeys en werkhypes (is er nog iemand die scrumt? Of agile op zijn thuiswerkplek zit?) op de hak neemt.

Article continues after the ad

Dit fenomeen, dat zich op LinkedIn met een dikke knipoog voorstelt als 'goeroe, rockstar, kantooramazone' geeft op 12 februari een lezing over de 'verschillen' tussen vrouwen en mannen op 't werk.

Carrièreboost

Het is onderdeel van het webinar Carrièreboost van Rutger Mollee en Jolanda Holwerda. Die buigen zich over prangende vragen, zoals:

Waarom is het vrouwelijk leiderschap nog steeds niet vanzelfsprekend? Waarom vinden vrouwen het vaak lastig in the spotlight te staan? En hoe kun je je natuurlijke bescheidenheid overwinnen?

Tijdens “leiderschap in 1 dag” ga je onder leiding van deze twee ervaren experts op het gebied van leiderschap en communicatie aan de slag met je eigen ambitie(s) en zichtbaarheid. Ontdek hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en een volgende stap zet in jouw leiderschap.

Ervaar hoe je als rolmodel een inspiratiebron kunt worden voor anderen. En leer ook nog eens een vlammende presentatie te geven én je bescheidenheid te overwinnen. Plus dus ook nog die lezing van Japke-d, die op zich het inloggen al waard is.

Meedoen? Geef je dan op voor Carrièreboost (69 euro).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in