Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vivian Slingerland is getrouwd en we hebben de foto's!

The Wedding Season komt nu echt lekker op stoom!  Koffietijd mag dan even op vakantie zijn, de presentatrices blijven lekker schrijven voor Nouveau. Hier vertelt Vivian Slingerland over haar heerlijke bruiloft: ze gaf een paar weken geleden haar jawoord aan Bob in haar eigen achtertuin!  Ook geni...

Vivian Slingerland is getrouwd en we hebben de foto's!

The Wedding Season komt nu echt lekker op stoom! 

Koffietijd mag dan even op vakantie zijn, de presentatrices blijven lekker schrijven voor Nouveau. Hier vertelt Vivian Slingerland over haar heerlijke bruiloft: ze gaf een paar weken geleden haar jawoord aan Bob in haar eigen achtertuin! 

Ook genieten: Prachtige beelden van de Portugese bruiloft van Guus en Manon Meeuwis!

Lieve Nouveau-lezers,

Wat leuk dat we ook tijdens onze zomerstop jullie nog (online) kunnen inspireren. En ik kan niet wachten om deze column met jullie te delen, want ik zit nog even op een roze wolk! Want ja, ik ben officieel getrouwd met mijn Bob! Na het huwelijksaanzoek vlak voor mijn 50e verjaardag in november, vond de bijzondere dag vorige week dan eindelijk plaats. En ik ben nog steeds aan het nagenieten.

Onze bruiloft vond plaats met al onze goede vrienden en familie in de achtertuin. Het was een fantastisch, liefdevol feestje. Ik kan nog steeds niet bevatten dat het al voorbij is, maar door alle prachtige foto’s en video’s die zijn gemaakt kan ik steeds weer even terug naar de mooie momenten van die dag.

Vooral de video impressie die is gemaakt door mijn Koffietijd team, zorgde voor waterige ogen bij mij én zelfs mijn man! Ik sprak mijn redactie bij Koffietijd om de hele dag samen te vatten (voor zover dat mogelijk is) in een artikel. Dus als je benieuwd bent hoe ik de dag heb beleefd - of als je nog wat inspiratie nodig hebt voor je eigen bruiloft - kan je dat allemaal hier lezen.

Een bruiloft is niet zomaar wat. Er komt echt veel bij kijken. Het was eigenlijk totaal niet mijn ding, want ik ben meer van het last minute regelen. Gelukkig had ik mijn weddingplanner Grace, want zonder haar was er niet eens een tent geweest, haha! Ik moest natuurlijk ook een jurk gaan regelen. Ik belde al snel mijn vriend Tommy Driessen op met: “Ik ga trouwen en ik wil dat jij mijn jurk maakt. Maar ik wil absoluut geen bruidsjurk”