The Wedding Season komt nu echt lekker op stoom! 

Koffietijd mag dan even op vakantie zijn, de presentatrices blijven lekker schrijven voor Nouveau. Hier vertelt Vivian Slingerland over haar heerlijke bruiloft: ze gaf een paar weken geleden haar jawoord aan Bob in haar eigen achtertuin! 

Ook genieten: Prachtige beelden van de Portugese bruiloft van Guus en Manon Meeuwis!

Lieve Nouveau-lezers,

Wat leuk dat we ook tijdens onze zomerstop jullie nog (online) kunnen inspireren. En ik kan niet wachten om deze column met jullie te delen, want ik zit nog even op een roze wolk! Want ja, ik ben officieel getrouwd met mijn Bob! Na het huwelijksaanzoek vlak voor mijn 50e verjaardag in november, vond de bijzondere dag vorige week dan eindelijk plaats. En ik ben nog steeds aan het nagenieten.

Article continues after the ad

Onze bruiloft vond plaats met al onze goede vrienden en familie in de achtertuin. Het was een fantastisch, liefdevol feestje. Ik kan nog steeds niet bevatten dat het al voorbij is, maar door alle prachtige foto’s en video’s die zijn gemaakt kan ik steeds weer even terug naar de mooie momenten van die dag.

Vooral de video impressie die is gemaakt door mijn Koffietijd team, zorgde voor waterige ogen bij mij én zelfs mijn man! Ik sprak mijn redactie bij Koffietijd om de hele dag samen te vatten (voor zover dat mogelijk is) in een artikel. Dus als je benieuwd bent hoe ik de dag heb beleefd - of als je nog wat inspiratie nodig hebt voor je eigen bruiloft - kan je dat allemaal hier lezen.

Een bruiloft is niet zomaar wat. Er komt echt veel bij kijken. Het was eigenlijk totaal niet mijn ding, want ik ben meer van het last minute regelen. Gelukkig had ik mijn weddingplanner Grace, want zonder haar was er niet eens een tent geweest, haha! Ik moest natuurlijk ook een jurk gaan regelen. Ik belde al snel mijn vriend Tommy Driessen op met: “Ik ga trouwen en ik wil dat jij mijn jurk maakt. Maar ik wil absoluut geen bruidsjurk”

Het proces van het uitzoeken van de stoffen, tot het bedenken van het ontwerp: het was echt geweldig. Ik ben nog steeds zo blij met de jurk. De creatie paste echt bij mij. Het was elegant, maar vooral ook stoer. Hoe het hele proces is gegaan én hoe de jurk eruit zag lees je hier.

Ik hou enorm van hapjes delen, zo is er voor ieder wat wils en het is hartstikke gezellig

Bij een goed feestje hoort natuurlijk ook goed eten. En wat heb ik van het eten genoten! Ruud Jansen verzorgde onze catering. Alles werd gemaakt op de barbecue en het was een shared-dining menu. Zo leuk! Ik hou enorm van hapjes delen, zo is er voor ieder wat wils en het is hartstikke gezellig. Mocht je nu zelf ook zin hebben in zo’n shared-dining van de barbecue. Dan kun je met deze recepten ook zelf aan de slag.

We sloten de dag af met een goed feestje. Van jong tot oud, iedereen stond te dansen op de dansvloer onder leiding van dj Gerard Ekdom. Ik denk dat dat het gene is wat ik het meest bijzondere vond aan de dag. Iedereen had het naar zijn zin! Wat ben ik toch blij met al deze mensen om mij heen. Qua muziek was er ook voor ieder wat wils. Muziek van nu voor de kinderen, gecombineerd met wat oude plaatjes. En mocht je nou zelf een feestje geven deze zomer en nog wat inspiratie voor je afspeellijst zoeken, dan kun je ook weer bij Koffietijd terecht!

Ik vond het fantastisch om mijn bruiloft ook met jullie te mogen delen. Ik ga nog even nagenieten met mijn lieve man (ja, ik mag Bob nu officieel zo noemen!) en mijn lieve dochters. Wie weet hebben jullie wat inspiratie gekregen voor je eigen bruiloft of gewoon voor een heel goed feestje. Want het leven en de liefde moeten iedere dag gevierd blijven worden!

Liefs,
Vivian   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in