Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria Koblenko: 'Volgens mij wil geen vrouw nog op dieet'

De alleskunner over fysiek en mentaal fit blijven. Een gezonde geest gedijt in een fit lichaam, maar hoe krijg je dat voor elkaar? We vroegen het Victoria Koblenko (41), actrice, presentatrice en columniste. Ze is een bourgondiër en is wars van caloriebeperkende diëten. Intermittent fasting bepaa...

Victoria Koblenko: 'Volgens mij wil geen vrouw nog op dieet'

De alleskunner over fysiek en mentaal fit blijven.

Een gezonde geest gedijt in een fit lichaam, maar hoe krijg je dat voor elkaar? We vroegen het Victoria Koblenko (41), actrice, presentatrice en columniste. Ze is een bourgondiër en is wars van caloriebeperkende diëten. Intermittent fasting bepaalt haar eetpatroon, een methode waarbij je zestien uur per dag niets eet en acht uur juist wel. Dat geeft energie en optimaliseert je gezondheid. Ze schreef er een boek over, samen met voedingswetenschapper dr. Ludidi.

WAT BETEKENT JOUW LICHAAM VOOR JOU?

‘Mijn lichaam is het huis van mijn geest en ik probeer dat huis zo liefdevol mogelijk in te richten. Als ik me goed voel, dan voelen mijn omgeving en mijn gezin zich ook goed. Het heeft wel jaren geduurd voordat ik ontdekte dat ik het op peil houden van mijn energie vooral in mezelf moest zoeken.

Powervrouwen
  • Marcel Krijger