Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria Beckham: 'Ja, ik had een kater bij die persco'

Nou ja, we zijn allemaal jong geweest, toch? Ooit, in een ander leven, was Victoria Beckham (46) als Posh Spice de chique van de Spice Girls. Ze is de eerste om toe te geven dan zingen niet haar grootste talent was. Dansen kon ze daarentegen wel en in snobby kijken was ze óók heel goed. Tegenwoor...

Victoria Beckham: 'Ja, ik had een kater bij die persco'

Nou ja, we zijn allemaal jong geweest, toch?

Ooit, in een ander leven, was Victoria Beckham (46) als Posh Spice de chique van de Spice Girls. Ze is de eerste om toe te geven dan zingen niet haar grootste talent was. Dansen kon ze daarentegen wel en in snobby kijken was ze óók heel goed.

Tegenwoordig is Beckham moeder van vier en eigenaar van een bloeiend modelabel, en bovendien een health freak extraordinaire. Wat het des te grappiger maakt dat er een filmpje is opgedoken waarin ze overduidelijk brak is na een nachtje doorhalen.  

Het betreft een persconferentie van de Spice Girls in Brazilië in 1997, waarbij Posh glazig voor zich uit staart tussen haar kwetterende Spice-vriendinnen in. Daarna legt ze haar hoofd in haar handen en staat  (op 1:29) op om backstage te verdwijnen.