En Ariana noemt het een 'out of body experience'.

Ariana Grande (28) is een van de meest succesvolle popprinsessen van dit moment. En je zou denken dat het geen genre is waar Diane Keaton (75) warm van wordt, maar die is helemaal bij de tijd…

… fan en belust op een duet. Ariana noemt Diane's versie van Thank U, Next. Ariana reageerde enthousiast:  "!!!! love you SO MUCH" and "i am having an out of body experience."

Een paar jaar geleden bracht Ariana al eens een ode aan Diane's film The First Wives Club (1996), dus de waardering is wederzijds. En nu we het toch over deze film hebben (Sluwe listen! Wraak! Sisterhood!), er komt een soort vervolg op.

Article continues after the ad

Goldie Hawn, Diane Keaton en Bette Midler zijn in Family Jewels gedwongen de kerst samen door te brengen met hun kinderen en kleinkinderen als de man waarmee ze ooit allemaal getrouwd waren dood is neergevallen in een New Yorks warenhuis. Het plot wijkt een beetje af van The First Wives Club waarin ze allemaal een eigen waardeloze ex hadden, maar het klinkt wel als een vergelijkbare ervaring in female bonding en sisterhood. De film staat gepland voor 2022.

In plaats van You Don't Own Me nu met zijn drieën Thank U, Next zingen?

Hierbij alvast het origineel, de hilarische clip zit vol verwijzingen naar films als Mean Girls, Bring It On en Legally Blond. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in