Ze is al 20 jaar samen met John Corbett uit Sex and the City.

Bo Derek (64) en John Corbett (60), bekend als Aidan in Sex and the City, zijn al twintig jaar samen. Ze werden gekoppeld door een collega, de vonk sloeg over en inmiddels wonen ze al bijna even zo lang samen op een ranch met paarden in Californië.

John en Bo in 2002, toen ze net samen waren

Article continues after the ad

En nu blijken ze afgelopen kerst in stilte te zijn getrouwd. "We zijn nogal privé wat betreft onze relatie, dus we hebben ons huwelijk niet aan de grote klok gehangen," zegt Corbett in The Talk. "Onze families en vrienden wisten het, maar dit is pas de eerste keer dat een van ons twee hier openlijk over spreekt. Eigenlijk hebben we tot nu toe ook geen aanleiding gezien om het eerder te melden, maar beter laat dan nooit."

"We zijn al twintig jaar samen en wilden graag iets positiefs uit het rampjaar 2020 halen," aldus John. "Daarom besloten we op de valreep van dat jaar met elkaar te trouwen. Het is niet zo dat we per se een trouwnboekje nodig hadden om onze relatie te bevestigen, maar het voelde nu gewoon juist."

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in