De zussen van Loïs Lane over hun unieke band.

Loïs Lane blijft de bühne bestormen zolang de zussen Monique en Suzanne Klemann leven. Hun liefde overleefde puberperikelen, het verlies van hun zus en het turbulente artiestenbestaan. In de nieuwe Nouveau delen ze hun zustergeheimen.

Article continues after the ad

'Dat ik minder angstig was dan de meeste meisjes, dank ik aan haar'

Monique: "Iedereen vindt Suus geweldig, omdat ze zo spontaan is en zoveel kracht uitstraalt. Ik ook. Dat was vroeger al zo. Ze durfde alles en sleepte mij mee in haar enthousiasme. Dat ik minder angstig was dan de meeste meisjes, dank ik aan haar.

'Langer dan een uur hebben we elkaar nooit gehaat'

Jaloezie was ons alle drie vreemd. We mochten elkaars kleren en schoenen aan. Suus en ik kibbelden wel, over kleine dingen. Zij heeft bijvoorbeeld een ande­re perceptie van tijd en vindt een kwartier te laat ook nog binnen de marge, terwijl ik op dat vlak een pietje-precies ben. Maar langer dan een uur hebben we elkaar nooit gehaat."

MIS 'M NIET!

De nieuwe Nouveau ligt donderdag in de winkels, die dan - yay! - weer gewoon open zijn. Bestellen kan ook, op Magazine.nl, tijdelijk zonder verzendkosten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in