Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Supermodel Paulina Porizkova (56) verfrissend eerlijk over daten

'De zee van beschikbare mannen is nu een poeltje.' Het valt niet mee om als single vijftiger een nieuwe partner te vinden. Gillian Anderson getuigde daar eerder al van: zij nam haar ex, die haar had bedrogen, bij gebrek aan iets beters, weer in genade aan. Reden: "Het is zo moeilijk om te daten a...

Supermodel Paulina Porizkova (56) verfrissend eerlijk over daten

'De zee van beschikbare mannen is nu een poeltje.'

Het valt niet mee om als single vijftiger een nieuwe partner te vinden. Gillian Anderson getuigde daar eerder al van: zij nam haar ex, die haar had bedrogen, bij gebrek aan iets beters, weer in genade aan.

Reden: "Het is zo moeilijk om te daten als je eind veertig, begin vijftig bent," zegt Gillian. "De keuze is klein en smerig en ik durf er iets om te verwedden dat het nog erger is onder rijke, beroemde mensen."

Paulina Porizkova bevestigt dit statement. Ze was 33 jaar samen met The Cars frontman Ric Ocasek, met wie ze twee zonen heeft. Deze foto met Jonathan en Olivier is eerder dit jaar gemaakt. Ondanks de scheiding zorgde ze voor hem na operaties (als dank schrapte hij haar uit zijn testament ? ) en ze was ook degene die hem thuis dood aantrof toen hij in 2019 aan complicaties overleed.

Eerder dit jaar had ze een korte relatie met regisseur en schrijver Aaron Sorkin, maar dat liep op niets uit.