Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winona Ryder (50) is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs

En het is zo grungy en cool als je van haar mag verwachten. Het gaat lekker met Winona Ryder (50). Ze speelt mee in de megahitserie Stranger Things, is alweer elf jaar gelukkig met Scott Mackinlay Hahn en is wel zo'n beetje klaar met al haar onzekerheden en neuroses: "Ik ben geen handenwringer me...

Winona Ryder (50) is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs

En het is zo grungy en cool als je van haar mag verwachten.

Het gaat lekker met Winona Ryder (50). Ze speelt mee in de megahitserie Stranger Things, is alweer elf jaar gelukkig met Scott Mackinlay Hahn en is wel zo'n beetje klaar met al haar onzekerheden en neuroses: "Ik ben geen handenwringer meer – vijftig zijn is geweldig."

Als levend bewijs van Style Has No Age boekte Marc Jacobs Winona voor zijn nieuwe campagne. De twee zijn 'al honderd jaar' innig bevriend en hebben eerder samengewerkt.

"Ik wilde haar weer voor de camera hebben omdat ze tijdloos cool is," zegt Jacobs. "Zij is vijftig, ik ben bijna zestig, we leven ons beste leven. En dat zou iedereen moeten doen." 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in