Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sixty & Sassy! Van harte, Monique des Bouvrie

Als er één gevalletje Style Has No Age is 🎊 ! Stijl, substantie, smaak, sexy, sassy, sixty – het is allemaal van toepassing op Monique des Bouvries, die vandaag een kroonjaar viert. En het afgelopen jaar was een goed jaar voor haar, zowel professioneel als privé. Ze wist het verlies van haar man ...

Sixty & Sassy! Van harte, Monique des Bouvrie

Als er één gevalletje Style Has No Age is ? !

Stijl, substantie, smaak, sexy, sassy, sixty – het is allemaal van toepassing op Monique des Bouvries, die vandaag een kroonjaar viert.

En het afgelopen jaar was een goed jaar voor haar, zowel professioneel als privé. Ze wist het verlies van haar man Jan, die in 2020 overleed, een plek te geven. Ze vond een leuke nieuwe liefde. En ze zette haar huis te koop om elders een nieuwe start te kunnen maken. Zo zie je maar weer, het is nooit te laat om opnieuw te beginnen.

De eerste felicitaties staan inmiddels online, van goede vriend Leco van Zadelhoff…

…en Fred van Leer. Er zullen er vast nog veel meer volgen en ook van de redactie Nouveau – ze schitterde onlangs op de cover en in het blad - natuurlijk: van harte, Monique!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Roger Neve