De clip is al 29 miljoen keer bekeken.

Actrice Diane Keaton (75) is een lichtend voorbeeld in Style Has No Age. Volstrekt eigen stijl, kleedt zich nog altijd naar haar eigen smaak met hoeden, mannenpakken en haar geliefde geruite rokken.

Goed geknipt grijs haar, werkt gewoon door, niet alleen als actrice – ze is ook een succesvol huizenflipper. Diana is 'ongetrouwd en gelukkig', adopteerde op latere leeftijd nog een dochter en een zoon, Dexter en Duke en straalt het soort sexappeal uit waar mensen vrolijk van worden.

Article continues after the ad

Bovendien is ze jong van geest, eeuwig nieuwsgierig en leergierig én goed op de hoogte van moderne muziek, met een ontwapenende waardering voor Ariana Grande.

Geen wonder dat zanger en ex-tieneridool Justin Bieber – hij is ongeveer even oud als haar dochter – haar vroeg mee te spelen in de clip voor Ghost. Die gaat over een dierbare verliezen en nieuw geluk mogen vinden. Het komt niet vaak voor dat iemand van 75 voortdurend op MTV te zien is, maar we zeiden het al: Diana is een lichtend voorbeeld in wat er allemaal mogelijk is, als je open staat voor nieuwe dingen.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in