Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Al Pacino (81) model voor Saint Laurent

Minimale inspanning, maximale beloning. Hij speelde in House of Gucci en staat nu voor de concurrent: acteur Al Pacino is het gezicht van Saint Laurents 2022 collectie. Al – hij won een Oscar, twee Tony's en twee Emmy's – is een cultureel icoon door films als Scarface en The Godfather, zodat het ...

Al Pacino (81) model voor Saint Laurent

Minimale inspanning, maximale beloning.

Hij speelde in House of Gucci en staat nu voor de concurrent: acteur Al Pacino is het gezicht van Saint Laurents 2022 collectie.

Al – hij won een Oscar, twee Tony's en twee Emmy's – is een cultureel icoon door films als Scarface en The Godfather, zodat het een kwestie van wachten was voor een haute label hem inhuurde.

In modeland gonst het bedrag van 'iets met vier nullen' rond waarvoor Pacino best wel even droefgeestig / diepzinnig in de camera wilde kijken.

Gucci had House of Gucci hoofdrolspeler Jared Leto al gestrikt, waarop Anthony Vacarrello van Saint Laurent zijn kans rook: Pacino is uit te tekenen in een pak en nog altijd cool. Wat ons betreft is het krijtstreepje de winnaar!  

1972: The Godfather I 

En puur omdat het kan, nog een paar andere pakkenmomentjes van Al - he wears it so well!

1974: The Godfather II

1979 And Justice For All 

1983: Scarface 

1989: Sea of Love

1990: The Godfather III

1995: Heat 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in