Heerlijk, zo'n authentieke powervrouw!

Het was een teasercampagne die gevoelsmatig maanden duurde, maar zanger en presentator Gordon Heuckeroth is gisteren dan toch echt geëmigreerd naar Dubai.

Zeven koffers mee, hondje Toto mee, nieuwe, dertig jaar jongere vlam Jeffrey mee. De hoofdreden dat hij Nederland verlaat: hij voelt zich hier niet meer op zijn gemak sinds hij vorig jaar september in Amsterdam het slachtoffer was van een overval in zijn huis.

Article continues after the ad

"Ik ben er nog steeds niet helemaal oké mee en heb af en toe therapie nodig", gaf de entertainer eerder aan. Het gaat echter beter sinds hij heeft besloten te emigreren, meldt hij.

De reacties op zijn vertrek zijn wisselend. Veel mensen vinden het helemaal niet erg dat Gordon zich een tijdje laat missen, maar in Shownieuws dook zomaar een lekker tegendraadse mening op.

Showkenner Bart Ettekoven zei: "Ze gaan samen dat grote avontuur aan. Het is toch wel gek, denk ik, om de deur achter je dicht te trekken en een heel ander leven te beginnen."

Strafpleiter Natacha Harlequin liet daarop een ongebruikelijke mening horen: "Nou, volgens mij komt-ie gewoon weer terug. Ik vind het ook jammer dat hij gaat. Gewoon omdat ik hem leuk vind."

Die tegendraadse mening van Natacha had niemand in de studio aan zien komen. De hele studio, van Bart Ettekoven tot presentatrice Annemarie Brüning en van deskundige Ronald Molendijk tot studiogast Juvat Westendorp viel stil.

Coco Chanel zei het al: "Het dapperste wat je kunt doen is nog altijd een eigen mening hebben. Hardop." Waarvan akte. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in