Vanavond presenteert ze voor het eerst weer samen met Khalid Kasem.

Sophie Hilbrand en Khalid Kasem keren terug met hun talkshow Khalid & Sophie. Vanaf vandaag (maandag 21 maart 2022) is het programma dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1.

In de talkshow worden vanuit een nieuwe studio onderwerpen uit politiek, sport, cultuur, muziek en entertainment besproken. Het programma neemt de plek in van talkshow M, waarvan vrijdag de allerlaatste aflevering te zien was.

Article continues after the ad

"Het nieuwe seizoen Khalid & Sophie kan voor mij niet snel genoeg beginnen. De dagelijkse realiteit vraagt veel van onze aandacht, tegelijkertijd zijn we naarstig op zoek naar hoopgevende en inspirerende verhalen," zegt Kasem over de start van het nieuwe seizoen.

Hilbrand vult aan dat ze enorm veel zin heeft in het nieuwe programma. "De actualiteit van vandaag is natuurlijk allesbehalve vrolijk. Daar zullen we veel aandacht aan besteden. Maar waar het past zullen we ook zeker de vrolijkheid niet schuwen omdat we, geprogrammeerd na EenVandaag en voor Het Journaal, denken dat we onze kijkers daar ook een plezier mee doen."

Sophie in 2019, met dochter Robin en zoon Ravi

Over haar voorbereiding in het Algemeen Dagblad: " Zo’n talkshow doen is pittig, vraagt veel van je. Ik ontspan door sport, gezellige dingen doen met m’n gezin, lekker in bad, naar buiten." Leeftijd en ervaring helpen:  "Vroeger dacht ik: ik moet dit doen, wie anders? Als ik gevraagd werd, zei ik meteen ja. Nu zijn mijn prioriteiten oprecht helder."

Sophie ken je verder van Spuiten en Slikken en Sophie in de kreukels, waarvoor ze zich in de anti-age industrie onderdompelde. "Iedereen die botox gebruikt gaat op elkaar lijken," zegt ze. "Ik denk zelf: goed voor je lijf zorgen en kijken waar het schip strandt. Ik verf wel mijn haar, hier en daar zie je een beetje grijs."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in