Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sisterhood: ook Hillary Clinton steunt premier Sanna Marin

Dat je eens danst wil niet zeggen dat je je werk niet kunt doen, toch? De voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft op Twitter haar steun uitgesproken voor de Finse premier Sanna Marin na de ophef die ontstond over een filmpje waarop ze dansend en feestend te zien was. As A...

Sisterhood: ook Hillary Clinton steunt premier Sanna Marin

Dat je eens danst wil niet zeggen dat je je werk niet kunt doen, toch?

De voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft op Twitter haar steun uitgesproken voor de Finse premier Sanna Marin na de ophef die ontstond over een filmpje waarop ze dansend en feestend te zien was.

Clinton plaatste een foto van zichzelf waarop ze al lachend aan het dansen is in een club. De foto werd in 2012 genomen in Colombia. "Hier ben ik in Cartagena toen ik daar was voor een bezoek als minister van Buitenlandse Zaken. Blijf dansen @marinsanna", schrijft Clinton bij de foto.

Marin ligt onder vuur omdat er een filmpje van haar uitlekte waarop ze in haar vrije tijd uitbundig aan het dansen was.

Sindsdien posten vrouwen wereldwijd filmpjes waarop ze aan het dansen zijn, als hart onder de riem dat dit professionaliteit op de werkvloer niet in de weg staat.

Finse staatshoofden doen wel opmerkelijkere dingen dan dansen, tenslotte.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in