Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Simone Kleinsma maakt doorstart met tournee

Vanaf 2 februari staat ze weer op het podium! Zangeres Simone Kleinsma hervat 2 februari de tournee van haar voorstelling Verder, zo meldt  producent Medialane. Het theatericoon (63) moest haar tournee half december plotseling afbreken toen het toenmalige demissionaire kabinet opeens weer een loc...

Simone Kleinsma maakt doorstart met tournee

Vanaf 2 februari staat ze weer op het podium!

Zangeres Simone Kleinsma hervat 2 februari de tournee van haar voorstelling Verder, zo meldt  producent Medialane. Het theatericoon (63) moest haar tournee half december plotseling afbreken toen het toenmalige demissionaire kabinet opeens weer een lockdown voor de cultuursector afkondigde.

De eerste voorstelling van Verder na de lockdown zal te zien zijn in Roosendaal. Medialane zegt dat er contact wordt opgenomen met bezoekers die kaarten hadden voor shows die tijdens de lockdown gepland stonden. Mogelijk gaat Kleinsma extra voorstellingen spelen om alle bezoekers te kunnen ontvangen. Theaters mogen nog steeds maar een derde van alle kaarten verkopen.

Groot verlies

Kleinsma praat en zingt in Verder over het verlies van haar man Guus Verstraete. Hij overleed plotseling in maart 2017. Kleinsma denkt dat ze de voorstelling niet eerder had kunnen maken dan nu.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in